Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #32

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #32

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

7 augustus 2023 om 08:00

Gepubliceerd op

7 augustus 2023 om 08:00

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Er komt iemand op je pad die je weliswaar razend aantrekkelijk vindt, maar die helaas niet lang zal blijven. Mogelijk is de ander nog niet over een bepaalde ex heen of zelfs nog gebonden met koophuis en kids en al. Probeer deze persoon te zien zoals 'ie jou ook ziet: als een welkom, spannend avontuurtje zonder gedoe of hoofdpijn achteraf.

Samen: Hoewel je partner toch best vaak duidelijk laat merken dat jij het bent, lukt het je toch niet helemaal om je onzekerheid in bedwang te houden. Vooral deze week ben je bang dat je lief een ander leuker vindt dan jou. Onnodig Stier, je weet wat ze zeggen: zoveel mooie mensen, maar zo weinig interessante. Jij bent allebei.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Altijd moe? Deze sterrenbeelden hebben meer slaap nodig

Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Hoewel je best zin hebt in een nieuw liefdesavontuur voor langere tijd is er niemand in de buurt met wie je dit zou willen aangaan. De één heeft een prachtig lijf, maar een karakter om te knuppelen. De ander heeft een schitterende persoonlijkheid, maar er is geen fysieke aantrekkingskracht. Kortom, vooralsnog schiet het niet echt op.

Samen: Gezeik van personen die totaal buiten jullie relatie staan, veroorzaakt een flinke pot ruzie tussen jou en je partner. Precies waar ze op uit zijn. Gun ze dit pleziertje niet en heb in de eerste plaats vertrouwen in je lief. Ook social media is deze week een bron van ergernis en de oorzaak van onnodig trammelant.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Juist als je het niet verwacht, krijg je een berichtje van iemand die je wegens een kinderachtige ruzie of andere onbenulligheden al een poosje niet meer had gesproken. De ander blijkt jou nog steeds niet te zijn vergeten en laat dit nu toevallig wederzijds zijn. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Samen: Ondanks dat je flink sjans hebt, lukt het je prima om de verleiding te weerstaan. Liever richt je je op de leuke plannen die je met je partner hebt gemaakt. Vooral bepaalde dingen die eerder niet konden doorgaan en nu wel komen steeds dichterbij. En je hebt er heel veel zin in.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Ondanks dat je het fijn zou vinden om weer eens bepaalde dingen met een partner te kunnen delen, is er momenteel niemand in je omgeving die dat saamhorigheidsgevoel bij je teweeg brengt. Wel een ander soort gevoel. Het begint met een g en eindigt op eil. Iets oppervlakkiger maar goed, het is een begin.

Samen: Gedoe op de werkvloer beïnvloedt jullie relatie en helaas niet op een al te positieve manier. Ergernissen over collega's en een te hoge werkdruk worden linea recta afgereageerd op je lief die hier natuurlijk helemaal buiten staat. Gelukkig is het maar een fase, al kan een goed gesprek met je partner op dit moment zeker geen kwaad.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #31

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Iemand vindt jou erg leuk, maar jij houdt hardnekkig de boot af. Bepaalde ervaringen uit het verleden houden je voorlopig tegen om weer ergens in te stappen. Jammer, want niet elke nieuwe vlam is zo'n drabber als je ex. Geef het een kans, uitstappen kan altijd nog.

Samen: Net als je het even niet meer weet, komt je lief met een opmerking of advies waar je ook echt iets aan hebt. Niet alleen laat je partner je weten vierkant achter je te staan, ook stelt 'ie je weer even helemaal gerust. Precies wat je nodig had. Als je geliefde nu ook nog even de was wil vouwen, is er helemaal geen vuiltje meer aan de lucht.

Lees ook: Waarom het zo belangrijk is om elke dag een ontspanmoment te creëren voor jezelf

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Als je bij voorbaat al wantrouwig staat tegenover iedere potentiële lover die jou benadert, kun je net zo goed stoppen met daten en per direct nokken met selfies posten, liken, reageren en dm'en. Aandacht vragen in het algemeen heeft dan sowieso geen enkel nut meer. Gooi alles op slot, ga naar het asiel en wordt een lijp kattenvrouwtje.

Samen: Sleur en routine maken het er deze week niet echt gezelliger op in jullie casa. Voorspelbaarheid op welk gebied dan ook is werkelijk de pest voor je relatie. Geef gerust aan wat je mist in je partner en kom zelf ook weer eens verrassend uit de hoek. It takes altijd nog two to tango.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Hoewel je niet altijd zin hebt om uit te gaan en sommige verjaardagen liever overslaat, is het deze week juist belangrijk om zoveel mogelijk uitnodigingen te accepteren. Mits je verlegen zit om een nieuwe lover, want de kans dat je die nu op een feestje tegen het voorbij zwalkende lijf loopt is behoorlijk groot. Katjelam, maar van een kater zal geen sprake zijn.

Samen: Plezier in je werk hebben is belangrijk, maar als je relatie ten koste gaat van je baan gaat er ergens toch iets mis. Nu zal dit niet snel gebeuren, want als er iemand geduldig en begripvol is dan is het wel je partner. Toch is het niet onverstandig om je lief iets vaker de aandacht te geven. Kapers op de kust enzo.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Het wordt een sociale week waarin je veel nieuwe mensen ontmoet. Spannend, want een aantal van hen vind je meer dan leuk en zou je graag beter willen leren kennen. De interesse is wederzijds, dus bereid je maar voor op veel afspraken en misschien zelfs wel een paar geweldige dates.

Samen: Een heerlijke week waarin jullie zowel binnen als buitenshuis graag zoveel mogelijk tijd samen willen doorbrengen. Met z'n tweetjes is het gezellig, maar met een bevriend stel of een groep vrienden is het net zo leuk. Zolang jullie allebei maar van de partij zijn. Jullie willen tussen de bedrijven door natuurlijk wel even lekker kunnen kleffen. Lees ook: Vrienden voor het leven: deze sterrenbeelden zijn je beste maten

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: Iemand die je kent van vroeger is jou nog steeds niet vergeten. Mogelijk kom je deze persoon spontaan tegen of krijg je via social media een verrassend berichtje. Ondanks dat je je twijfels hebt, is het een prima idee om gewoon eens ergens af te spreken. Een latte macchiato lust je altijd wel en daarbij, wat heb je te verliezen?

Samen: Spreken is zilver, zwijgen is goud. Behalve deze week waarin het redelijk noodzakelijk is om eens grondig je hart te luchten. Dit kan natuurlijk prima op een nette, tactvolle manier. Zelfs als je partner finaal uit diens stekker gaat, houd jij natuurlijk de eer aan jezelf. Althans, dat is het plan.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Als je zin hebt in een relatie is dit het moment om je beste beentje voor te zetten. Als een zoutzak op de bank blijven zitten en op internet klagen en miepen over alles en niks maakt je niet direct aantrekkelijk date materiaal. Wees positief, lach, neem het initiatief en geniet. Er hangt namelijk echt iets moois in de lucht, maar dan moet je het wel willen zien.

Samen: Een meningsverschil tussen jou en je lief kan nu gemakkelijk escaleren en als het even tegenzit de hele familie erin meesleuren. Dat is natuurlijk niet wat je wil. Houd gedoe tussen jullie beiden vooral binnenskamers, laat anderen erbuiten en los het als volwassenen onder elkaar op. Hoe meer zielen, hoe meer drama.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Iemand van wie je het totaal niet had verwacht, nodigt je plotseling uit om samen iets leuks te gaan doen. Zelfs als je (nog) niet op zoek was naar een nieuwe relatie, is het toch een leuk idee om elkaar beter of anders te leren kennen. Of het wel of niet de prins(es) van je dromen is, daar kom je pas achter als je ja zegt.

Samen: Of de liefde nog pril is, of dat jullie al langer samen zijn, mooie herinneringen brengen jullie op het idee om samen bepaalde momenten te herbeleven. Dit kan door middel van het bekijken van foto's, maar natuurlijk ook door met zijn tweeën echt de plekken te bezoeken 'waar het allemaal begon'. Romantisch!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Dit was zo geil dat ik er gelijk van klaarkwam' Ram 21 maart - 20 april Single: Je begint steeds meer te verlangen naar iemand die oprecht van je houdt en er altijd voor je is. Het leuke is dat deze persoon dichterbij is dan je denkt en zich zelfs al in je sociale kringetje bevindt. Begin vandaag nog de speurtocht naar wie dat zou kunnen zijn en voor je het weet kunnen jullie dubbeldaten met je bestie en haar boutje.

Samen: Je partner vindt het jammer dat jullie niet wat meer samen ondernemen. Natuurlijk is het fijn om allebei ook je eigen dingen te doen, maar als er daarnaast (te) weinig tijd is om er samen op uit te gaan kan je je afvragen waar je prioriteiten liggen. Boek een uitje voor twee, zet je telefoon op stil en vier die liefde, potjandorie!

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen