Sexy Time - De yoga-retraite #7: 'Heb ik macht over deze goeroe?'

Body & Mind

Sexy Time - De yoga-retraite #7: 'Heb ik macht over deze goeroe?'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

5 januari 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

5 januari 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Noah reageert totaal anders op haar actie dan Chiara had verwacht, maar om een of andere reden vindt ze het spelletje daardoor extra opwindend.

Hij smaakt precies zoals hij overkomt; vreemd, zacht, mysterieus en warm. Hij deinst niet terug, maar echt meedoen doet ie ook niet. Alsof ik een paspop kus, daar lijkt het bijna op. Zo vol bezieling als hij lijkt op het moment dat hij praat, zo star en levenloos doet ie aan nu ik hem kus. Ik trek me terug.

'Sorry. Dat had ik niet mogen doen. Ik weet niet wat me overkwam.'

Ik haal een pluk haar uit mijn gezicht en loop als een mak schaapje om de wagen heen richting de passagiersstoel. Op een robotachtige wijze stapt Noah nu ook in en start de wagen. Zwijgend en vooral oververhit van schaamte zucht ik diep en draai het raampje naar beneden. Een briesje fluistert woorden over mijn gezicht en ik sluit mijn ogen. Eventjes voelt alles aan dit moment fijn en liefdevol, ook al zal Noah daar vast een andere mening over hebben.

Zonder dat ik het bewust afdwing, dwarrelt mijn blik richting zijn kruis en tot mijn verbazing staat zijn lid nu niet half, maar vol en fier omhoog. De zachtroze kleur ervan is zichtbaar door de dunne stof heen. Hij blijft strak voor zich uitkijken en maakt nog geen aanstalten de wagen te starten.

'Je moet ermee ophouden Chiara.'

'Waarmee?'

'Met dat wat je aan het doen bent.'

'Ik snap echt niet wat je bedoelt?'

'Chiara. Houd je niet van de domme en kap ermee.'

Verschikt ontwaak ik uit mijn dagdroom. Dit klinkt totaal niet als de zen meester die ik zonet nog voor me zag. Zijn hand grijpt mijn pols hard vast en trekt deze richting zijn kruis.

'Kijk, dit is wat je met me doet. En dit heb ik al jaren geleden afgezworen.'

Hij klinkt boos, onrustig en vooral dwingend. Ik blijf met mijn palm boven zijn stijve hangen en zie hoe deze, alsof het een marionet is, omhoog wipt bij iedere kleine beweging van mijn vingers. Onzichtbare lijnen lijken gespannen en ik laat hem rijzen. Ik glimlach en voel een vreemdsoortig gevoel van trots. Doe ik dit? Heb ik macht over deze goeroe?

'Chiara. Verdomme, eigenwijs stuk vreten.'

Ik moet lachen om zijn woordkeus. Hij stapt uit. Ik volg zijn voorbeeld.

'Ik stop al', zeg ik lachend, 'breng me nou maar terug en dan ben je van me af.'

Hij gaat met gekruiste benen voor de auto zitten en sluit zijn ogen.

'Ga je nou serieus mediteren? Wow, niet te geloven. Breng me nou maar terug Noah. Ik vertrek vandaag nog. Dan kan je lekker doorgaan met al je makke schaapjes daarbinnen, die precies zullen doen wat je van ze verwacht.'

Het blijft even stil, maar dan veert hij in een soepele beweging omhoog en loopt ie krachtig mijn kant op.

'Nee, zo gaan we het niet spelen. Dit is een test. Ja, dat is het. Ik word getest en ik ben zeker van plan om te slagen. De lichamelijke geneugten heb ik al lang geleden opgegeven. Kom. Probeer maar.'

'Wat wil je dat ik doe?'

'Probeer me nu maar te verleiden.'

'Doe normaal.'

'Chiara, dit is belangrijk voor mij. Ik heb zo lang deze verleiding niet meer gevoeld. Wat je precies met me doet weet ik niet, maar dat doet er ook niet toe. Ik heb de kracht, ik heb de tools, ik heb de wijsheid dit te weerstaan. Ik ben er klaar voor. Toe maar.'

Hij sluit zijn ogen en gaat sereen voor mij staan. Zijn wijsvingers en duimen van beide handen houdt hij tegen elkaar aan en hij lijkt zichzelf in een soort trance te brengen. Gek genoeg vind ik dit spelletje opwindend. Hij denkt mij te kunnen weerstaan? Dacht 't niet. We zullen nog weleens zien wie hier over krachtige machten beschikt.

Ik ga voor hem staan en blaas zachtjes in zijn gezicht. Zijn gesloten ogen vertonen een kleine irritatie en beginnen snel te knipperen. Ik moet bijna lachen om dit alles, ware het niet dat zijn harde lid rakelings langs mijn heupen strijkt en ik mezelf steeds natter en natter voel worden. Ik wil hem. Verdomme, ik wil hem heel graag. Juist het feit dat het niet mag, dat het hem zal confronteren met zichzelf, dat ik de macht heb om hem te breken, vreemd genoeg maakt dat me super geil. Ik bevochtig mijn lippen en kus hem heel zachtjes op zijn wang. Dan nog eens en nog een keer. Ik druk kleine, vochtige plekjes op zijn gezicht. Hij bijt op zijn kaak. Ik kan het niet laten en proest het uit.

'Oh, jij vindt dit om te lachen?!'

Zijn blik is nu open, vurig en streng en voor ik het weet lig ik op de grond en voel zijn lijf op de mijne.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen