Sexy Time - De yoga-retraite #4: Nachtmerrie of natte droom?

Body & Mind

Sexy Time - De yoga-retraite #4: Nachtmerrie of natte droom?

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

1 december 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

1 december 2022 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Chiara gaat helemaal op in de kus met Joan. Tot die betovering weer plaatsmaakt voor irritatie. Al heeft Noah daar volgens Joan wel een oplossing voor.

Mijn hoofd lijkt overruled door mijn lijf. Joan overvalt me zo met haar kus dat ik niet meer helder na kan denken en mijn lichaam een eigen leven lijkt te leiden. Haar tong rolt onderzoekend in mijn mond. Haar handen strelen nu zachtjes over mijn bovenarmen. Ik ontspan direct en zucht in haar. De handdoek valt tussen ons in op de grond. We zijn compleet naakt.

Al sinds de middelbare school bevriend en nu verzeild in een voor mij totaal onbekende situatie. Even weifel ik. Mijn tong blijft roerloos en twijfelt ook nog. Maar dan, heel voorzichtig, komt ie uit zijn veilige ruststand en raakt de hare. Een dans tussen de twee begint. Het is lekker. Het is zoet. Het is dierlijk en natuurlijk. Ik ruik de hitte die tussen ons ontstaat en als vanzelf druk ik mijn lijf tegen de hare. Heel langzaam trekt ze haar hoofd weer weg. Met een flauwe glimlach neemt ze me van top tot teen in zich op. Alsof ze me voor het eerst ziet.

'Zie je wel schatje. Niks engs aan. Liefde komt tot ons in verschillende vormen. Lichamelijke liefde is een zichtbare vorm ervan. Maar wat wij hebben gaat natuurlijk veel dieper dan alleen dat. Noah heeft me zonet het verschil mooi laten zien.'

'Dat ga je niet menen?! Heb je seks met hem gehad?'

Mijn irritatie speelt weer op en ik ben de betovering van de kus instant kwijt.

'Chiara, misschien moet je eerst luisteren in plaats van direct in de aanval te schieten. Schatje toch, je verweert jezelf als een wilde tijgerin. Misschien dat je je af moet vragen waarom je zo bang voor bent voor jezelf.'

Ze lijkt totaal gehersenspoeld en ik begin me serieus af te vragen of ze niet iets in onze welkomssmoothie hebben gegooid.

'Ik snap echt niet wat hij met je gedaan heeft en waar mijn vriendin gebleven is. Joan, ik wil hier niet zijn.'

Ik raap de handdoek van de grond en bedek mezelf ermee. Waarom het zo dubbel voelt weet ik echt niet. Iets aan dit alles intrigeert me. De optie om nu mijn kamer in te rennen en mijn spullen te pakken, vind ik ineens best sneu en compleet belachelijk.

'Wacht, ik denk dat ik het ook niet helemaal goed zeg allemaal. Ik kan het ook niet zo goed verwoorden als Noah. Ik haal hem even. Geloof me. Nadat je met hem hebt gepraat ben je om.'

Voor ik iets kan zeggen is Joan al vertrokken, als ook de handdoek die ze voor het gemak weer van mijn lijf rukt en achter zich aan sleept als een naakte bruid op weg naar haar ceremonie. Ik schreeuw haar nog na, maar het heeft geen zin.

Ik kijk de ruimte rond. Witte glanzende tegels stralen me tegemoet. Geen spiegel te bekennen. De kilte doet mijn huid rillen en ik sla mijn armen over elkaar in een verwoede poging mezelf ietwat te bedekken. Waar ben ik beland? Dit lijkt een droom, waar ik maar niet uit wakker kan worden. Of het een nachtmerrie is of een natte droom, daar ben ik nog niet over uit, alhoewel mijn onderlijf verrassend uitnodigend aanvoelt en ik niet kan ontkennen dat het vochtig is tussen mijn benen. Wat moet ik trouwens denken van die zoen van zonet? Wat was dat? We zijn al jarenlang vriendinnen. Is dat niet raar?

'Chiara, je hebt me nodig.'

Mijn naam heeft nog nooit zo spannend geklonken als uit zijn mond. Er zit een bepaalde timbre in zijn manier van spreken dat me hypnotiseert. Ik weet geen woord uit te brengen en voor ik überhaupt iets kan doen, buigt hij zijn benen en knielt hij pal voor mij neer. Ik voel zijn adem tegen mijn venusheuvel blazen en ik zou zweren dat een stroompje geil ontsnapt aan mijn lippen. Ik begin te blozen. Stel dat hij het ziet. Stel dat hij doorkrijgt dat ik stiekem nat wordt van dit hele circus. Ik bijt op mijn lip en adem diep uit.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen