Sexy Time - De yoga-retraite #13: 'De hele nacht zei je?'

Body & Mind

Sexy Time - De yoga-retraite #13: 'De hele nacht zei je?'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

16 februari 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

16 februari 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Chiara kan de reactie van Joan in eerste instantie niet goed peilen. Wat wil ze precies? Maar al snel wordt dat allemaal heel erg duidelijk.

Haar houding lijkt gesloten, maar haar bekken wijst pontificaal mijn kant op. Ze opent haar volle lippen.

'Jullie lijken je prima te vermaken.'

Noah duwt zichzelf onhandig omhoog en is duidelijk even helemaal van de wereld. Zijn lid is half stijf en glinstert in de schemering. Ik blijf op de grond bij hem zitten en kijk naar haar op. Haar blik is op hem gevestigd en ze lijkt ietwat van slag.

'Is de dag voorbij binnen? Kunnen we naar bed? Is dat wat je komt vertellen?'

Ik kijk haar vragend aan.

'Als je nu nog niet doorhebt dat je alle vrijheid hebt om te doen wat je zelf wilt, dan is er echt iets niet goed met jou, Chiara.'

Ik heb haar nooit zo geïrriteerd meegemaakt en voel een steek in mijn hart.

'Is er iets?'

'Wat denk je zelf?'

'Nou, je lijkt boos. Heb ik iets verkeerds gedaan?'

'Jij hebt iets nog niet gedaan, dat is alles.'

Ik slik even en vraag me af of ik dit wel kan.

'Kom even bij me.'

Ik reik naar haar en trek haar naar de grond. Ze ploft naast me neer en tuit haar lippen. Zachtjes streel ik haar nu over haar rug en ik voel hoe haar lichaam ontspant onder mijn aanraking.

'Heb je spijt van wat je daarbinnen gedaan hebt?'

'Nee. Ik wilde het doen. Al heel lang eigenlijk. Je hebt echt een bord voor je kop. Noah snapt het, hij heeft me geholpen. Hij heeft me de tools gegeven om dichter bij jou te komen. Zonder hem was dit allemaal niet gebeurd.'

'Wil je me vertellen dat Noah dit allemaal in gang heeft gezet? Waar gaat dit over? Wat is dit allemaal?'

'Ik ben verliefd op je! Dat is er aan de hand. Maar jij ziet het niet. Je hebt verdomme niks door.'

Ik kijk naar haar gezicht en zie hoe de tranen over haar ronde wangen stromen. Een knoop in mijn maag trekt strakker samen en ik druk nu mijn hele lijf tegen haar aan. Ik omhels haar en pas nu besef ik hoe moeilijk dit voor haar moet zijn geweest.

'Dit is mooi. Houd elkaar vast. Voel elkaars energie. Wordt één. Versmelt. Voel het.'

De woorden van Noah hangen boven ons als een warme, wollen deken. Het voelt veilig en fijn. Mijn hart opent zich en ik zou zweren dat ik het ook fysiek voel in mijn borstkas. Hij staat op en staat boven ons. Zijn lul precies tussen ons in. We kijken elkaar even aan en lachen tegelijkertijd stoutmoedig naar elkaar. Dit is geen vooropgezet plan. Dit gebeurt compleet onverwachts, maar voor ik het weet zuig ik aan Noahs lid en proef ik tegelijkertijd de volle lippen van Joan, die net als ik start aan haar ontdekkingsreis over zijn lengte. Ik kreun van genot en kneed zachtjes in Joans borsten. Als een magneet zuigt ze me naar zich toe en voor ik het weet lig ik op haar. Ik kus haar diep en vol liefde.

Dit is mijn vriendin, maar tegelijkertijd voel ik dat we altijd meer zijn geweest dan dat. Het gevoel dat ik jarenlang niet heb toegestaan ontvlamt, hier en nu, door heel mijn lijf. Het verlangen naar het onbekende dat voelt als thuiskomen, maar tevens oh zo vreemd en ongemakkelijk aandoet.

Ik volg de lijnen van haar lijf. Ik kus de binnenkant van haar armen, haar taille, haar benen. Ik ruik haar verlangen en besluit haar te geven wat ze me zonet heeft geschonken. Ik druk mijn lippen op haar klit en een oerkreet ontsnapt aan haar geopende mond. Ik duw mijn billen omhoog en kus nu haar rode lippen die reeds donkerder kleuren van genot.

'Chiara, ik kom in je. Zeg ja.'

De sterke handen van Noah knijpen nu dwingend in mijn heupen en ik knik hardnekkig van ja. Dat is het enige wat wij misten. Onze enige missing ingredient. Hij heeft ons samengebracht. Onze liefde doen leven. Hij hoort bij ons. Hij bezegelt ons beiden. En op het moment dat zijn harde mij vult, stop ik langzaam mijn middel- en wijsvinger in Joans vochtige grot. Ik wil haar geen pijn doen. Ik weet niet wat ze lekker vindt. Maar aan alles voel ik dat ik door kan gaan. Dat ze geniet. Dat ze meer wil, zoveel meer.

Al snel gaan de remmen los en ga ik steeds sneller en sneller. Ook Noah past zijn tempo aan en het lijkt alsof we alle drie volkomen onszelf kwijt zijn en onderdeel uitmaken van een en dezelfde machine. En dan, oh zo goddelijk en magisch, komen we alle drie tegelijkertijd kermend en brullend klaar. We hijgen, we happen naar adem, we glimlachen en kussen.

'De hele nacht zei je?'

Ik kijk achterom en kijk Noah schalks aan. Hij knikt jongensachtig en een golf van geluk overspoelt me.

Einde, maar niet getreurd: volgende week hebben we een gloednieuwe Sexy Time-reeks voor je in petto.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen