Sexy Time - De yoga-retraite #12: 'Ik tintel, ik huiver, ik sta aan'

Body & Mind

Sexy Time - De yoga-retraite #12: 'Ik tintel, ik huiver, ik sta aan'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

9 februari 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

9 februari 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Noah geeft zich eindelijk over aan Chiara. En zij aan hem. De twee gaan compleet in elkaar op. Letterlijk en figuurlijk. Maar dan verschijnt er iemand.

Alsof er een bak ijs over mijn rug heen wordt leeggegoten, ril ik van verlangen. Het orgasme dat hij me zonet heeft bezorgd doet iets nieuws met mijn lijf. Ik tintel, ik huiver, ik sta aan. Hij heeft een mechanisme in werking gesteld dat zich als een zware locomotief ineens klaarstoomd voor alles wat nog staat te gebeuren. Het water tilt ons bij iedere kleine golf ietwat omhoog en kleine druppeltjes zout water spatten tegen mijn hongerige, droge lippen.

'Ik wil je proeven.'

Ik trek hem mee het land op. Zijn lul is niet normaal zo stijf en kromt in een mooie bocht richting zijn onderbuik. Alsof hij het wil bedekken vouwt hij zijn rechterhand over zijn lid heen en houd het vast als een versnellingspook.

Ik snap meteen hoe hij het voor elkaar heeft gekregen mij zo snel te laten klaarkomen. Met zijn apparaat raakt hij precies het plekje dat anders onaangeraakt blijft. Hij houd met zijn linkerhand de mijne stevig vast, alsof hij bang is dat ik loslaat. Hij lijkt een kind dat nog niet heeft leren zwemmen en zich krampachtig vasthoud aan een volwassene, die hem als enige boven water houd.

'Chiara, ik heb dit al lang niet gedaan. Als ik iets verkeerd doe of iets wat je niet lekker vindt, moet je het zeggen. Ik, ik kan mezelf niet helemaal inhouden, merk ik, maar dan stop ik direct.'

Zijn lijf spreekt totaal het tegendeel van zijn woorden. Zo onzeker als hij zich voordoet, zo vastberaden en klaar voor de aanval is zijn lichaam. Alle spieren lijken gespannen en staan strak. Ik kan niet wachten zijn explosie aan te zien en gebied hem te gaan liggen. Ik kus hem zacht op zijn lippen. Hij kreunt onder mijn aanraking. Ik streel over zijn gespierde torso en knijp zachtjes in zijn tepels.

Het geluid dat hij produceert is zo gekmakend, dat ik voel hoe het geil tussen mijn dijbenen sijpelt. Ik sta open als een oester en moet mezelf inhouden om niet bruut op zijn lid te gaan zitten en hem klaar te rijden. Het plekje binnenin me kietelt ongeduldig. Ik laat een diepe zucht ontsnappen aan mijn lippen, terwijl ik steeds verder afglijd richting zijn lul. Plagend lik ik om zijn opverende lul heen.

'Ik hou het niet lang meer als je zo bezig blijft, Chiara.'

Zijn diepe, hese stem beroert mijn huid en laat een laagje van fladderende vlinders achter. En dan laat ik hem in me. Ik proef zijn hitte, zijn opgekropte begeerte, het verlangen van zijn lijf dat hij zo lang achter tralies heeft weggestopt. Maar de ketel kookt eindelijk over, het stoom komt eruit en de eruptie laat niet lang meer op zich wachten. Zijn harde schokt in mijn mond en zijn lijf buigt zich om al het heerlijkheid op te vangen.

'Dit is niet normaal. Chiara, wat doe je allemaal met me? Het voelt bijna alsof je mijn lul beter kent dan ikzelf. Hoe kan dat? Hoe kan je nu al weten wat ik lekker vind?'

Ik glimlach. Laat mij een hunkerende lul kennen. Die moet je zachtjes plagen. Likken. Over de gehele lengte tot je nemen. Diep. Diep in je keel. Dan wordt ie gek. Met mijn handen knijp ik nu iets harder in zijn tepels. Hij brult het uit. Ik voel dat hij er bijna is, maar iets in me zegt me dat ik er nog niet klaar voor ben. Ik wil hem niet slikken, ik wil hem weer in me. Het plekje gilt het uit van onrustige baldadigheid en met een soepele beweging klim ik op hem en laat mezelf op hem zakken.

'Oh mijn....'

Hij krijgt geen kans om zijn zin af te maken en komt me een verwonderde blik hard en naar adem happend klaar. Hij is zo mooi, zo puur. Ik voel me trots. Trots op het genot dat ik ons zonet heb weten te geven.

'Daar zijn jullie.'

Allebei kijken we verschikt op en zien Joan met haar handen over elkaar heen gevouwen smeulend onze kant op kijken.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen