Sexy Time - De yoga-retraite #10: 'Ik geniet hiervan, net zo hard als hij'

Body & Mind

Sexy Time - De yoga-retraite #10: 'Ik geniet hiervan, net zo hard als hij'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

26 januari 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

26 januari 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

De groep mensen doet zich tegoed aan Chiara's lijf en ze geniet er met volle teugen van. Nog meer wanneer Noah naast haar komt liggen.

Ik verdwijn. Ik geef mezelf over aan iedereen. Een gevoel van vrijheid overstroomt mijn bedenkingen. Alsof het altijd al zo had kunnen zijn. Alsof ik nu pas voel hoe het is om echt te leven.

De gezichten van de mede yogi vervagen. Hun armen strelen, kneden, maar nergens voelt het hard of vervelend. Het voelt meer als een pluche deken. Een warme, zachte brei waar mijn lichaam door wordt omhuld.

Slechts enkele seconden duurt het, tot ikzelf overga tot het ontdekken en voorzichtig aanraken van de brei. Mijn gene voorbij voelt dit oh zo bevrijdend en fijn. Dit heeft helemaal niks met seks te maken. Noah had gelijk. Zo'n overweldigende verbondenheid met anderen, met de wereld om me heen, heb ik tot dusver nog niet meegemaakt. Mijn mondhoeken krullen vanzelf omhoog. Dit maakt mijn lijf, mijn ziel, zoals Noah vast al heeft voorspeld, weldadig gelukkig.

'Joan, nu.'

Ik hoor de stem van Noah hard en streng door de ruimte schallen. De brei lichamen trekt zich abrupt terug. Joan komt mijn kant op gelopen, reikt met haar armen naar me en gebaart me te gaan zitten op een van de matten. Ik doe wat ze wil.

Met haar prachtige naakte lijf drukt ze me tegen de mat aan en gebaart me nu plat te gaan liggen met mijn armen uitgestrekt boven mijn hoofd. Ik voel handen mijn polsen grijpen, als ook handen die mijn enkels beetpakken. Ik kan geen kant meer op.

'Joan...'

Ik probeer omhoog te komen, maar ik zie dat haar blik gefocust is op mijn onderbuik. Ik doe een poging om mezelf los te trekken, ook al wil ik niet perse weg. Iets aan dit alles maakt me geil en nieuwsgierig naar wat er komen gaat.

'Zeg dat je me vertrouwt.'

Noah's stem klinkt nu heel dichtbij en zacht bij mijn rechteroor. Pas nu heb ik door dat hij naar me toe is gelopen en zichzelf liggend naast me heeft gepositioneerd.

'Zeg het, Chiara.'

Mijn ademhaling tiert als een op hol geslagen rollercoaster door mijn bovenlijf. Al het gekneed van zonet lijkt me in een volkomen zen modus te hebben gebracht. Zeker, mijn beweging wordt geremd door de grip van de anderen, maar ook door de onwil van mijn armen en benen om zich te verroeren. Er zit niks anders op. Ik geef me over. Dat is precies wat hij van me wil. En ik weet wat me te wachten staat als ik de proef doorsta. Mijn verlangen naar hem is zo immens groot dat ik uit elkaar spat van verlangen. En dat weet hij maar al te goed.

'Ik vertrouw je.'

Ik kijk hem aan. Zijn ogen glinsteren lachend. Ik lach terug naar hem, maar schrik op het moment dat Joan met haar volle lippen op mijn klit drukt. Ik sluit mijn ogen en bijt hard op mijn lip. Hij moet hier intens van genieten, dat kan niet anders. En ergens wind dat idee me zo vreselijk op dat ik boos word op mezelf. Maar ik kan het niet tegenhouden, ik geniet hiervan, net zo hard als hij. Dit spelletje spelen wij samen. Ik heb toegezegd. Ik heb mijn akkoord gegeven. Het kan inmiddels niet anders dan dat hij zich ervan bewust is dat ik nu zo ongeveer alles zou doen om hem de mijne te maken.

Mijn benen worden wijder uit elkaar getrokken en geven haar vrijspel om mij tot zich te nemen. Haar tong kronkelt zachtjes en doet me sijpelen van genot. Noah heeft haar vast alle instructies gegeven hoe dit te doen. Mijn terugkomst had ie voorzien. Dit was vanaf het begin al zijn plan. Genot verkrampt binnenin me, en alsof hij het aanvoelt gaat ie nu achter Joan zitten, pakt haar hand en plaatst haar middel- en wijsvinger tegen mijn vochtige opening aan.

'Nu.'

Haar vingers glijden bij me naar binnen en er is geen houden meer aan. Ik gil het uit. Mijn blik vangt de zijne. Een kracht giert door mijn smeulende lijf. Als hij denkt dat ie me overwonnen heeft, dan komt ie van een koude kermis thuis. Wat ik straks met hem ga doen zal hem niet alleen bevrijden, maar hem catapulteren naar een fucking andere dimensie.

Lachend kom ik klaar en voel hoe mijn lijf losgelaten wordt en mijn ene hand op mijn hart wordt gelegd en de andere op mijn onderbuik.

'Rust maar even uit. Adem diep in en uit. We gaan straks door.'

Joan geeft me een zacht kusje op mijn voorhoofd en ik ruik mezelf. Ik sluit mijn ogen, voel hoe mijn lijf smeltend op en neer veert bij iedere ademhaling en maak snode plannen voor mijn revanche.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen