Sexy time - De paardenfokker #7: 'Ik ga naar binnen. Zeg dat je het wil. Zeg het'

Body & Mind

Sexy time - De paardenfokker #7: 'Ik ga naar binnen. Zeg dat je het wil. Zeg het'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

26 oktober 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

26 oktober 2023 om 19:00

Hij weet heel goed wat hij doet. Dit leer je niet zomaar, hier heeft ie veel in geoefend, dat kan niet anders. Hij bespeelt mijn lichaam als een heuse virtuoos.

Geen idee wat hij precies uitspookt, maar mijn onderstel neemt het maar al te graag en geeft zich meer en meer aan hem over. Ik denk nergens meer aan, alleen aan dit moment. Hier op dit krakende Italiaans bed, te midden van de prachtige natuur. Alsof mijn lijf ontwaakt uit een diepe winterslaap en begint te smelten tot een kabbelend beekje.

'Je stroomt.'

Hij zegt de worden met een bijna verraste toon en maakt me nog geiler dan ik al was. Dat ik geen controle meer heb over mezelf en mijn lichaam, windt me ontzettend op. Hij mag alles met me doen, alles.

'Je hebt me. Je hebt me zo.'

Zijn twee vingers gaan bij me naar binnen en ik kreun door het stuk stof heen. Ik hou het niet meer. Ik val in duizenden stukjes uiteen zo.

'Niet komen. Ik wil je voelen. Ik wil je voelen wanneer je jezelf vastklemt aan me.'

Hij trekt zijn vingers terug en hangt met zijn goddelijke kop boven me.

'Ik ga naar binnen. Zeg dat je het wil. Zeg het.'

Ik spuug het inmiddels doorweekte stuk stof uit mijn mond.

'Ja, ik wil het. Doe het. Ja.'

Hij wacht mijn tweede ja niet eens af en duwt zichzelf in me. Ik voel de grootte van zijn eikel en mijn binnenste vormt zich naar hem. Hij voelt goed. Zo goed. Ik sla mijn benen om hem heen en trek hem verder naar me toe. Ik wil hem dieper voelen, dieper dan diep.

'Weet je het zeker?'

Bijna geïrriteerd pak ik hem beet bij zijn nek en druk een harde kus op zijn openstaande lippen.

'Ja! Si! Doe het.'

En dan, met één harde stoot, ramt hij zichzelf over mijn ribbels naar binnen en houd ik het niet meer. Fuck it dat ze me horen. Dit gevoel verdient achtergrondmuziek. Ik kerm van genot bij iedere ram en ben in complete extase.

'Maak jezelf klaar. Ik wil je zien. Ik wil je zien komen terwijl ik in je zit.'

Hij mag alles van me vragen en ik doe het. Ik stop mijn vingers in zijn mond en leg ze vervolgens op mijn harde klit. Zijn harde vervolgd zijn eigen dans en blijft me vullen in een ritmische beweging. Er is geen houden meer aan. Ik heb nooit geweten dat seks zo geil en lekker kan zijn. Zo bevrijdend en tegelijkertijd ook zo puur. Ik voel me vrouw, ik voel me mooi, ik voel me begeert en ik wil meer en meer van dit. Niks even snel, als het licht uit is. Hier, op klaarlichte dag, helemaal open en bloot, voor een man die ik totaal niet ken, maar die nu al als de belangrijkste persoon van mijn afgelopen jaren geldt. Joep niet meegerekend natuurlijk.

Ze zeggen weleens dat je de beste gesprekken hebt met mensen die totaal vreemden voor je zijn, maar dat blijkt in dit geval ook te gelden voor seks. Geen geschiedenis, geen gezeik, geen vragen en geen bijbedoelingen. Ik ga de man waarschijnlijk nooit meer zien na deze paar dagen. De gedachte dat het nu alles of niks is maakt me nog geiler, ik duw mezelf omhoog en ga op hem zitten.

'Stop, dit is niet goed voor je. Dit…'

'Dit is het beste wat me overkomen is. Houd je mond en ga door, blijf bij me en ga door.'

Ik berijd zijn lul alsof het de meest prestigieuze hengst is van de omgeving. Met mijn vingers rol ik over mijn pulserende knop en dan komt het. Zijn blik verandert, ik kijk hem strak aan en samen, simultaan, overspoelt ons de golf van genot als een denderende storm.

Einde.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer Body & Mind