Sexy time - De paardenfokker #6: 'Eerst wil ik je proeven'

Body & Mind

Sexy time - De paardenfokker #6: 'Eerst wil ik je proeven'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

19 oktober 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

19 oktober 2023 om 19:00

Al kan ik het me niet meer zo goed herinneren, de man voelt in het niks als de mannen die ik voor hem heb gehad. Zijn huid lijkt wel geboetseerd, zo glad en strak, zijn warmte heeft precies de juiste temperatuur om me zowel te verwarmen als te bedwelmen, zijn lippen lijken een eigen leven te leiden en een spierkracht te vertonen die ik nooit bij het kussen heb gevoeld. Als een toetje dat ik niet heb verdient, doe ik mezelf tegoed aan hem.

Hij kreunt zacht en maakt me gek van geilheid. De leegte die ik voel is ondraaglijk geworden. Ik schaam me bijna voor hoe nat ik ben, maar het idee aan zijn paal in mij doet me nog meer stromen en ik druk hem harder tegen me aan.

'Rustig jij, je moet voorzichtig doen.'

Zijn jongensachtige blik maakt me woest. Ik wil me helemaal niet inhouden, en al helemaal niet met hem. Dat heb ik al genoeg gedaan.

'Niks rustig. Neem me. Neem me nu. Of ik ga op je zitten, maar dat lijkt me niet echt bevorderlijk voor mijn enkel.'

Verrast kijkt hij me aan en trekt in een beweging mijn slip naar beneden. Zijn handen graaien nu over mijn borsten en trekken mijn bh alle kanten op. Het bed lijkt ineens veranderd in een waterbed, zo heftig zijn onze bewegingen en deiningen van onze lichamen. Gelukkig ben ik al klaargekomen zonet, anders was ik na een paar seconden al gebarsten. No way dat ik wil dat dit snel eindigt.

'Je krijgt wat je wilt, maar eerst wil ik je proeven. Gun me dat. Ik beloof je dat ik je daarna neem zoals jij dat wilt.'

Ik knik. Zijn smeulende blik daalt af naar het zuiden en ik maak me klaar voor wat komen gaat. Zijn tong draait zachtjes rondjes op mijn klit en ik gil het uit van genot. Dan bedenk ik me ineens dat we hier natuurlijk niet alleen zijn en stop ik de hoek van het dekbed in mijn mond om erin te bijten. Dit is te lekker, dit is niet normaal zo lekker. Dit kan niet waar zijn, ik droom, ik droom. Ik pak hem vast bij zijn haren, maar ervaar toch echt de sensatie van de aanraking. Nee, dit is echt, dit gebeurt echt.

Ik besluit al mijn schroom overboord te gooien. Mijn lichaam snakt naar dit alles. Het heeft een honger opgebouwd dat nog lang niet gestild zal worden. Mijn orgasme van vanmiddag was slechts een zielige uitbarsting van mijn hunkerend verlangen. Wat er nu gebeurt is menens. Dit is het moment om mezelf alles te gunnen.

Ik open mijn benen zo ver ik kan. Zijn tong likt me als een smeltende lolly. Dit is niet normaal zo lekker. Na de bevallig durfde ik niet eens echt op dates te gaan, omdat ik wist dat ik me nog niet zeker genoeg voelde om seks te hebben met iemand. Mezelf zo openen? Daar moest ik niet aan denken. Het leek bijna schennis van mijn lichaam, om een ander zo met mijn onderlijf bezig te laten. Mijn lijf was niet alleen meer van mij, maar ook een deel van kleine Joep. Maar nu, nu behoort het mij weer volledig toe. Ik ben de heerser over mijn lichaam en ik kies ervoor om me te laten nemen door deze Italiaanse god.

Met moeite duw ik mezelf omhoog en kijk neer op zijn lijf dat kronkelt op het bed.

'Je bent zo goed. Wat doe je allemaal met me?'

Zijn woeste kop steekt omhoog en mijn geilheid siert zijn volle lippen.

'Wacht maar af. We zijn pas begonnen. Ga liggen en ontspan.'

Ik doe wat hij van me vraagt, en dan ineens voel ik dat hij zijn andere instrumenten erbij pakt, en glijden zijn vingers langzaam bij me naar binnen. Dit houd ik niet lang vol. Ook al zou ik het willen. Ik ga voor de tweede keer komen en daar is niets meer aan te doen.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer Body & Mind