Sexy time - De paardenfokker #3: 'Fuck, wat klinkt dat geil'

Body & Mind

Sexy time - De paardenfokker #3: 'Fuck, wat klinkt dat geil'

Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

28 september 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

28 september 2023 om 19:00

'What the… please leave and let me get dressed.'

Hij blijft nog een paar tellen staan en verlaat dan zonder een woord te zeggen de badkamer. Ik heb nog nooit in mijn leven zo hard door de grond willen zakken, als nu. Vloekend stap ik uit de douche, sla een handdoek om mijn lijf en smijt de deur open.

Hij is weg. De lafaard. Hij is gewoon weggegaan. Ik zucht de woede uit mijn lijf en graai naar wat kleding. Eenmaal beneden zie ik hem nog net wegglippen in het bijgebouw van het huis. Ha, zo makkelijk kom je hier niet vanaf. Ik sprint achter hem aan en hoor zijn stem echoën in een groot, prachtig verlicht vertrek, dat volstaat met boekenkasten en lederen fauteuils. Even neem ik de tijd om de pracht van deze ruimte in me op te nemen, maar op het moment dat mijn blik weer op hem rust, weet ik instant weer waarom ik hem achterna ben gelopen. De man is zo irritant aantrekkelijk dat ik bijna ontplof van frustratie.

'Yes sweetie, I can't wait to see you too. This Friday. Yes. Counting the days. A big baccio baby. Ciao.'

Bah, wat een slijmbal. Als mijn vriend zo tegen me zou praten zou ik allang kotsen boven het toilet. Ik loop het vertrek door met harde stappen, zodat hij me kan horen. Langzaam draait hij zich om. 

'Yes, seniora, can I help you?'

'Ehm, excuse me, you saw me naked so I think a sorry would be nice.'

'Ah, jullie dames en jullie dubbele moraal.'

'Goh, meneer spreekt Nederlands.'

'Ja, ik heb gestudeerd in Nederland. Dus vergeef me voor mijn uitspraak, maar ik begrijp alles wat je zegt.'

Dat accent, fuck wat klinkt dat geil.

'Fijn, want nogmaals, ik zou het toch echt heel erg op prijs stellen als je je excuses aan zou bieden en zou zorgen dat ik je niet meer tegen hoef te komen gedurende mijn verblijf hier.'

'Dus als ik het goed begrijp, kom je een paar dagen doorbrengen op mijn grond, betaal je om te mogen verblijven in mijn huis, en ik moet jou uit de weg gaan. Mijn hemel. Het wordt allemaal nog gekker. Ga lekker naar je vriendinnen, neem een wijntje en laat me verder met rust.'

'Wat zeg jij?'

Hij doet een stap naar voren, duidelijk om mij te imponeren met zijn gestel, en blijft net iets te dicht voor mij stilstaan.

'Bella, als jij problemen hebt met een gedeelde badkamer dan moet je een andere slaapplek zoeken. Dit is wat je hebt geboekt. Of je ruilt met een van je vriendinnen. Wellicht dat er iemand tussen zit die minder preuts is dan jij.'

Mijn wangen gloeien. Ik inhaleer zijn adem en lichaamsgeur en voel dat mijn onderbuik samenspant. Verdomme, wat ruikt die gast lekker. En waarom heeft zijn stoppelbaard zo'n invloed op mij. Ik tel als gehypnotiseerd zijn baardharen en blijf bewegingsloos staan.

'Bella, are you okay?'

Zijn twee sterke handen omvatten mijn armen. Een vurige rilling schiet door heel mijn lijf en doet me wakker schrikken uit mijn dagdroom.

'Sorry, ik moet gaan.'

Zo boos als ik zonet was, zo zacht als boter voel ik me nu. Ik moet er niet aan denken dat Anna of Lisa hem naakt onder de douche vandaan zien stappen en niet ik. Deze man heeft een uitwerking op mij die ik, stom maar waar, verder wil onderzoeken. Het is een fucking tegenstrijdig gevoel, maar ineens kan ik niet wachten om vanavond mijn tanden te poetsen, in de wetenschap dat hij slechts een meter van me vandaan ligt. Naakt. Op bed. 

Ik loop de ruimte uit en draai me nog een keer om. Hij staat inmiddels weer met zijn gespierde rug naar me toegekeerd en ik slik bij het aanzicht van zijn derriere. Die hengsten buiten zijn er niks bij en ik zou liegen als ik zou zeggen, dat het idee om een kamer met hem te delen, me niet opwindt. 

'Geo, daar ben je. Schat wat zie jij eruit! Hete douche zeker..'

Anna kijkt me onderzoekend aan. Met een klam gevoel tussen mijn benen loop ik achter haar aan. Honderd procent dat ik bloos als een rode biet, maar eenmaal op een paard is er niemand die het ziet. We lopen naar de stallen en een witte merrie kijkt me dromerig aan. Dit paard is zonet door hem bereden, en dit paard neem ik nu. Het idee om op dezelfde plek te zitten als hij zonet, is de meest erotische gedachte die ik in tijden heb gehad. 

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week over haar zoektocht naar de ware (meeslepende) liefde die als een stevige rode draad door haar leven loopt. Elke zaterdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer Body & Mind