Sexy time - De hemelse date #8: Geilheid maakt plaats voor verdriet

Body & Mind

Sexy time - De hemelse date #8: Geilheid maakt plaats voor verdriet

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

13 april 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

13 april 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

De tijd is nog nooit zo langzaam gegaan. Alsof iedere seconde telt en me een keuze laat om wel of niet mezelf over te geven aan het verlangen, dat in mijn lijf huist.

Het is wel duidelijk wat mijn lichaam wil: hem. Vanaf de eerste keer dat ik hem zag wist ik het al. Het hunkert naar het onbekende. Het wil zich helemaal geven aan deze man die een vrijbrief lijkt voor mindblowing seks. Rauwe seks. Vooral geen schone, vastomlijnde seks.

'Blijf zitten.'

Ik doe wat hij van me vraagt.

'Sluit je ogen.'

Ik doe alles wat hij wil.

'Wat zie je?'

'Wat bedoel je?'

'Wat zie je als ik je vraag een beeld te schetsen van je meest perfecte relatie.'

'Ik zie…'

Beelden flitsen voorbij. Ik zie mezelf en mijn ex Koen, mezelf met Erik, maar ik zie vooral mezelf met hem, de man die nu tegen me fluistert. Onze lichamen naakt. De plek onduidelijk. Hij raakt me niet aan, maar het is het gevoel dat hij me geeft, wanneer ik in zijn nabijheid ben. Ik voel me heel, ik voel me warm, ik voel me open en vooral erg nat. Ik stroom. Ik sijpel. Verschrikt open ik mijn ogen.

'Ik moet weg. Dit was geen goed idee.'

'Als je nu weggaat zal je het nooit weten.'

Zijn stem klinkt dwingend. Ik blijf staan. Mijn hele lijf trilt. Ik heb totaal geen controle over mezelf en over mijn volgende stap. Dit is onbekend terrein, maar het voelt oh zo fijn.

'Ik zie het in je ogen. Je bent zoekende, alleen je weet niet naar wat. Het is aandoenlijk, haast prachtig om te zien. Je hebt zoveel te geven, maar krijgt niet hetzelfde terug. Je smeekt bijna om meer. En je verdient meer.'

Geilheid maakt plaats voor verdriet. Hij ziet mij. Waarom ziet hij mij en niet Erik. Waarom is het altijd een vreemde, een ander die je kan geven wat je denkt te missen en niet de persoon waar je het zo graag van wilt ontvangen?

Ik sta met mijn rug naar hem toe. Hij raakt heel voorzichtig mijn hand aan. Een shock trekt over mijn lichaam. Hij lijkt me op te laden met zijn aanraking, zo heftig ervaar ik het. Ik ben weer terug bij af. Het verdriet ebt weg. Mijn onderbuik spant aan. Ik wil hem. Ik wil dit.

'Adem rustig in en uit. Vertrouw je me?'

Hij lijkt me te hypnotiseren, want ik heb echt geen idee meer wie ik ben en wat ik hier doe. Het enige wat ik wel weet is dat ik hier met een vreemde man in een ruimte sta en dat het enige wat ik wil doen het enige is wat echt niet kan. Niet mag. Niet acceptabel is. Een kortsluiting vind plaats in mijn hoofd. Ik heb alle argumenten wel doorlopen. Weg is het enige juiste om te doen, maar ook het enige wat het slechtst aanvoelt. Ik roep het nogmaals tegen mezelf. LOOP WEG!

Maar ik draai me om en trek in een soepele beweging mijn trui over mijn hoofd heen. Ik weet dat mijn niet voorgevormde bh mijn harde tepels aan hem toont. Hier is geen logica in het spel. Dit is pure lust.

Een kleine glimlach verschijnt op zijn gezicht en hij begint speels aan zijn stropdas te trekken. Hij heeft me waar hij me hebben wil. Ik zie blijdschap in zijn ogen en het vergroot mijn hitte en honger naar hem, maar vooral naar mijn nieuwe ik.

'Je vroeg me zonet wat ik denk te hebben begrepen? Wat ik dacht hier te vinden.'

Zijn mondhoeken blijven omhoog krullen en na zijn das, valt nu ook zijn overhemd op de grond. Hij bevochtigd zijn lippen en staat nu pal voor me. Ik voel hoe zijn opwinding tegen mijn lijf aan drukt. Zachtjes strijkt hij een pluk haar uit mijn verhitte gezicht.

'Dat antwoord mag je me verschuldigd blijven. We weten namelijk allebei wat het precies is dat jij hier komt doen.'

Ik kan niet een tot één tellen, of we storten ons op elkaar in een heftige, wilde kus.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen