Sexy Time - De hemelse date #6: Kust hij altijd zijn nieuwe patiënten?

Body & Mind

Sexy Time - De hemelse date #6: Kust hij altijd zijn nieuwe patiënten?

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

31 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

31 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Ja hoor, het berichtje dat de telefoon van Jill doet trillen is van Jean.

- Wat een leuke verrassing

Hoi

- Heb je genoten?

Ik weet even niet wat ik moet antwoorden en heb het idee dat hij dwars door me heen kan kijken, rechtstreeks in mijn ziel, zonder dat hij bij me is.

- Ga ik nu te ver?

Nee

- Hoe voelde het? Anders?

... ...

Ja, het voelde spannender

- En hoe kwam dat?

Omdat jij erbij was

Ik type de woorden en voel de hitte in mijn wangen. Ik kruis mijn benen en voel een tintelende sensatie ertussen. Zachtjes klem ik ze tegen elkaar en merk ik dat ik nog steeds verhit en geil ben. Ik voel lust, ik voel lust naar de man die ik totaal niet ken, maar tegelijkertijd ook naar de man die onder de douche staat. Maar anders. Erik is niet meer de man waar ik naar verlang, maar voelt eerder als een ademende vibrator. Ik bijt op mijn lip. Dit is echt heel fout en mag echt niet. Ik kan Erik toch niet gebruiken puur om mijn eigen lusten te stillen?

- Ben je er nog?

Ja

- Kom je anders morgen even langs mijn praktijk.. heb zo het idee dat ik nog meer voor je kan betekenen

Ik hoor Erik zingen onder de douche en even verkrampt mijn hart. Is dit overspel? Sta ik nu op de tweesprong? Hoor ik dit niet te delen met Erik? Misschien dat ie mee wil. Hij heeft de man gisteren ook gezien, dus ik kan nu nog vertellen dat hij me een visitekaartje heeft gegeven. Maar het idee alleen al: Erik en ik samen in het kantoor van Jean. Nee, dat gaat niet werken, dat wordt een ramp. Ik voel een zwaarte op mijn longen drukken en hap naar lucht. Alsof ik weer in de zandbak zit en mijn nieuwe speeltje moet delen met een ander.

Nee. Dit is iets van mij. Ik wil zelf eerst uitzoeken wat dit is. Waarom deze man mijn leven in is gewandeld. Waarom ik nog steeds zijn kus op mijn lippen voel. En wat ik eigenlijk nog het liefst wil weten: is dit zijn werkwijze. Kust ie altijd zijn nieuwe patiënten bij de eerste ontmoeting? Haalt ie ze zo binnen. Misschien is het allemaal een groot spel van hem en ben ik er flink aan het intrappen.

Allerlei emoties racen door mijn lijf, maar ik weet dat er maar een oplossing is en ik er niet onderuit kan en wil.

Morgen kan ik in de namiddag

- Perfect. uurtje of vier?

Yes.

- Tot dan

Ik ga rechtop zitten en de zenuwen slaan toe. Wat heb ik gedaan? Waar ben ik aan begonnen? Het voelt zo verkeerd, maar tegelijkertijd heb ik me in tijden niet zo levend gevoeld. Alsof drama de voeding en een vereiste is voor levensgeluk. Wat wil ik hiermee?

'Zo, dat was lekker.'

Erik komt de kamer binnen, kust mijn hoofd en graait in zijn ondergoedlade. Ik kijk naar hem en krijg het pijnlijke gevoel dat het de weleens de laatste keer kan zijn dat ik hem dat zal zien doen. Een kleine handeling, die ik altijd als vanzelfsprekend zag, maar nu een totaal andere uitwerking op me heeft.

Hij staat met zijn rug naar me toe en ik kijk naar zijn mooie billen. Ook al irriteert ie me de laatste maanden mateloos, de man heeft een goed lijf en is erg prettig om naar te kijken. Mijn oppervlakkige gedachte vervaagt bij het idee dat ik bezig ben mijn relatie om zeep te helpen.

Als een gestoken wesp spring ik op en stap onder de douche. Het water stroomt over mijn naakte lijf. Dat je van het ene op het andere moment zo aan alles kan twijfelen is echt bizar. Niks aan mijn leven is nog zeker. Niks voelt meer als thuis. Ik heb een geheim. Ik ben iets aangegaan met een vreemde en heb er bewust voor gekozen om Erik daarvan niet op de hoogte te stellen. En zo begint het. Ik weet het zeker. Zo zal mijn affaire beginnen met de meest begeerlijke therapeut Jean Marceau.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen