Sexy Time - De hemelse date #5: dit neigt naar vreemdgaan

Body & Mind

Sexy Time - De hemelse date #5: dit neigt naar vreemdgaan

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

23 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

23 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Het voelt gevaarlijk en vooral not done. Overspelig zou ik bijna zeggen, ook al vind ik het een groot woord. De kus buiten het restaurant van zonet, tel ik niet mee.

Dat was duidelijk een eenmalig overrompelend moment tussen de vreemdeling en mezelf. Dat ik er niet eens bewust voor heb kunnen kiezen maakt mij onschuldig. Zo'n ene kus, losstaand van alles, dat telt toch niet? Daar ga ik echt mijn relatie niet voor op het spel zetten. Dat is op dit moment het vertellen totaal niet waard. Dat kan ik nu nog wegwuiven en vergeten als een eenmalig sexy onderonsje. Vreemdgaan lijkt me meer gericht en vooral met een duidelijke intentie. Hmmm, en daar neigt dit toch wel een beetje meer naar.

Hier is sprake van voorbedachte rade. Nu ik hier zo naakt voor hem sta, voor Jean welteverstaan, die vanaf de stoep naar me opkijkt, voelt het verkeerd. Het is iets wat ik voor mezelf doe, waarvan ik me bewust ben en waarbij ik ervoor kies om Erik in het ongewisse te laten. Het windt mij op en ik wil niet stoppen. Niks aan mij wil stoppen met het spelletje dat vanavond in gang is gezet.

Erik is zich van geen kwaad bewust, terwijl ik toch echt duidelijk geiler en natter ben dan anders. Ik verberg de reden, houd het geheim en gebruik Erik op dit precieze moment puur voor mijn lichamelijke voldoening. Ik neem het hem kwalijk dat hij me de laatste tijd zo heeft verwaarloosd en zie het bijna als zijn verdiende straf. Ik voel me slecht, maar ook oh zo in mijn recht staan. Een gevoel van schaamte overvalt me. Ik open mijn benen nog meer en laat Erik zijn tongspel voortzetten. Ik wil afleiding, verleiding, vergeten wie we zijn en gewoon neuken.

'Oh wat smaak je heerlijk. Fuck, hoe kom je zo nat, meisje.'

Zijn woorden maken me gek. Ik glimlach stoutmoedig naar de man buiten, voel dat ik controle heb over de situatie en maak een besluit.

'Ik wil je, ik wil je in me voelen. Kom.'

Ik trek Erik omhoog en laat hem bovenop me vallen. Dat type buiten heeft genoeg schouwspel gehad en nu ik deze keuze maak voel ik me sterker en wilder worden. Als het nog iets moet worden tussen mij en Erik dan moet ik daarvoor gaan. Niks is nog verloren.

'Je had zo gelijk schat. Wat heb ik dit gemist. Wat heb ik jouw lijf gemist. Je kut, je alles. Je maakt me gek, weet je dat?'

Mijn tong glijdt in zijn mond. Zijn zwaarte drukt de lucht uit mijn longen. Heerlijk vind ik dat en ik kreun zonder me in te houden. Erik kijkt me strak aan en zonder met zijn ogen te knipperen vult ie me met zijn krachtige harde paal. Deze avond heeft me onverwachts al zoveel voorspel gegeven dat het niet lang duurt of de beginkrampen van mijn orgasme dienen zich al aan in mijn onderbuik. Erik doet zijn trucje met zijn duim en maakt gekmakende cirkels rondom mijn klit, terwijl hij me tegelijkertijd steeds dieper en harder ramt. Het voelt als een verlossing, een ontlading, een bezegeling van onze relatie, die blijkbaar nog niet geheel is uitgeblust. Ik schud en ril en laat mijn orgasme al mijn zorgen over ons wegspoelen.

'Dit moeten we vaker doen', zegt Erik terwijl hij opstaat en richting de badkamer loopt.

Beduusd kijk ik hem na. En daar krijg ik het weer. Een gevoel van teleurstelling. Waarom blijft hij niet gewoon naast me liggen? Vindt ie me vies of zo? Als er iemand zou moeten zijn die zich nu zou willen spoelen ben ik het wel! Met het plakkerige geil tussen mijn benen blijf ik eventjes piekeren, totdat mijn nieuwsgierigheid het wint van mijn ego en ik heel langzaam richting het raam loop om te kijken of onze voyeur er nog staat.

Hij is weg en met lichte teleurstelling en koude voeten huppel ik weer richting bed. Snel type ik zijn naam in op Insta en zie zijn hoofd verschijnen. Een lichte kriebel vult mijn onderbuik en ik weet honderd procent zeker dat dit niet de laatste keer is geweest dat ik hem heb gezien. Zonder enige verwachting druk ik op het knopje VOLGEN en leg mijn mobiel direct weg. Nog geen minuut later hoor ik mijn toestel trillen op het nachtkastje. Het zal toch niet…

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen