Sexy Time - De hemelse date #4: 'Daar zeg ik geen nee tegen'

Body & Mind

Sexy Time - De hemelse date #4: 'Daar zeg ik geen nee tegen'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

16 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

'Stel je niet zo aan. Je doet raar.'

Erik neemt een slok van zijn drankje en ontwijkt mijn blik.

'Kom nou mee. Ik probeer er nog iets van te maken, Erik.'

'Ga zitten. De mensen kijken.'

Verslagen doch vol gierende zenuwen neem ik weer plaats op de stoel.

'Je wilt toch niet zeggen dat je niet doorhebt dat we echt aan een afgrond staan. Kijk naar me Erik, luister naar me, voordat het te laat is en ik er echt klaar mee ben.'

'Waar komt deze boosheid ineens vandaan? Ik dacht dat dit etentje bedoeld was om even wat quality time samen door te brengen.'

'Ineens? Ineens?? Ik heb het al een lange tijd opgekropt. Ben blij dat het er eindelijk uitkomt. Hoe lang wil je zo nog doorgaan?'

Ineens wordt zijn blik zachter en kijkt hij schuchter om zich heen.

'Sorry. Je hebt gelijk. Maar wat wil je doen dan? Naar huis en dan?'

'De vraag alleen al. Weet je Erik, volgens mij is het simpeler dan we beiden denken. Volgens mij moeten wij gewoon weer seks hebben, vind je niet?'

Ik heb niks te verliezen en voel me door de kus met de vreemdeling als het ware onverslaanbaar. Ik wil seks, en ik wil het nu. Hoe lang geleden het inmiddels is, wie zal het zeggen, ik ben in ieder geval de tel compleet kwijt.

'Daar zeg ik geen nee tegen.'

Verrast door zijn antwoord voel ik vlinders door mijn maag fladderen. Het lijkt ineens alsof we voor het eerst seks gaan hebben, terwijl we het al zo vaak hebben gedaan. Een klein stroompje geil bevochtigt mijn slipje en ik glimlach zachtjes. Wat die hele therapeut zonet middels zijn kus met me heeft gedaan is me een raadsel, maar het werkt.

Thuis lijkt het alsof ik in een wildvreemd huis binnenstap. Alsof het leven van ons even ver weg van me staat en ik compleet iemand anders ben. Ik draai me om naar Erik en kus hem vol op de mond. Hij deinst een beetje terug, maar kust me al snel vol hartstocht. Ik smelt in zijn armen en geef me over aan de man die ik al jaren vertrouw, maar die toch nieuw lijkt. Even niet praten, geen gezeik over wat er allemaal mis is met ons, maar weer connecten en elkaar weer aanraken, ruiken en proeven.

Ik duw hem tegen de muur en knoop zijn overhemd los. De welbekende warme geur van zijn parfum stijgt op vanuit zijn dampende lijf en ik bedelf zijn borst onder mijn vochtige kussen. Met mijn trillende handen strijk ik over zijn inmiddels flink rijzende bolling. Zijn handen reiken naar mijn borsten en hij kneed er zachtjes in. Een diepe kreun ontsnapt aan zijn lippen en hij maakt me dol van verlangen. Zoals ik me nu voel wil ik me iedere dag voelen.

'Kom hier.'

Erik grijpt me bij mijn hand en trekt me mee de slaapkamer in. Hij doet het licht aan en ik kijk hem verschrikt aan.

'Uit Erik, de buren, iedereen kan ons zien zo.'

'Dus?'

Hij kijkt me aan met een blik die ik nog nooit in zijn ogen heb gezien en ik kom tot de conclusie dat ik eigenlijk helemaal niet weet wie mijn eigen man is. Ik verstijf en weet even niks uit te brengen. Erik begeleidt me richting het raam en begint me langzaam uit te kleden.

Hij kust me zachtjes op mijn lippen, mijn wangen, hij kust mijn nek, likt aan mijn oor, opent behendig mijn bh en stroopt mijn inmiddels vochtig slipje van mijn lijf af. Volledig naakt sta ik nu voor hem. Letterlijk en figuurlijk, compleet naakt, voor hem en iedereen die maar naar ons kijkt bij het voorbijgaan.

'Spreid je benen.'

Ik bevries en voel mijn spieren samenspannen in mijn buik en benen.

'Een klein stukje maar, zodat ik erbij kan. Alsjeblieft.'

Ik sluit mijn ogen en doe wat hij van me vraagt. Als wij dichter bij elkaar willen komen, moet ik blijkbaar uit mijn comfortzone. Because that's where the magic happens, toch? Ik voel hoe hij knielt en zich voor me positioneert. Zijn adem kietelt tegen mijn opening en een golf aan verlangen dondert over mijn lijf heen. Ik kreun en open mijn ogen.

En dan zie ik hem. In het schemerlicht van de lantaarn, beneden op straat. Dr. Jean Marceau. Even twijfel ik om te stoppen, maar dan zie ik zijn mondhoek omhoog krullen en een ongeremde geilheid neemt het over. Ik grijp met mijn klauwen Erik bij zijn achterhoofd en duw hem steviger tegen mijn lijf aan. Op het moment dat zijn heerlijke tong op mijn klit drukt gil ik het uit van genot.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen