Sexy Time - De hemelse date #2: Deze man gaat dieper dan diep

Body & Mind

Sexy Time - De hemelse date #2: Deze man gaat dieper dan diep

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

2 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

2 maart 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Hij pakt mijn hand en drukt er een zachte luchtkus op.

'Bonsoir, mijn naam is Jean. Meneer.'

Hij geeft Erik een klein knikje en wendt zich weer tot mij.

'Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor het lompe gedrag van mijn tafelpartner.'

Ik ben zo verrast door zijn actie dat ik niks weet uit te brengen en alleen maar dom knik. Hij glimlacht naar me, kijkt nogmaals naar Erik, die ongeïnteresseerd naar zijn mobiel reikt, en streelt nu zachtjes met zijn duim over de rug van mijn hand.

Mijn adem hapert door de onverwachte aanraking en ik zou bijna zweren dat ik al jarenlang niet zo ben aangeraakt als nu. Zijn blik is scherp en plagend. Alsof hij er de tijd voor neemt om mij helemaal van binnen, centimeter voor centimeter, in zich op te nemen. Deze man gaat dieper dan diep.

Op het moment dat hij mijn hand weer op tafel teruglegt lijkt ie content met zijn bevindingen en doet ie een stap naar achteren. Ik kijk naar Erik. Dit moet hij toch hebben gezien. Hoe kan hij hier niet op reageren. Hallo! Het gebeurt verdomme waar je bij zit en het doet je helemaal niks.

De seksuele opwinding die ik voel, geactiveerd door de vreemdeling, wordt afgewisseld met verdriet en woede, wat de status van mijn relatie betreft. Als het je eigen vriend totaal niet meer boeit wat een andere man met je doet, dan ben je aardig ver uit elkaar gegroeid, lijkt me zo.

'Een fijne avond nog. En wat het toetje betreft, dat mag je op mijn tafel zetten.'

Hij loopt terug naar zijn tafel en gaat zuchtend zitten tegenover de opgefokte jongedame. Aan haar houding te zien zegt hij dingen waar ze het totaal niet mee eens is. Hun aanstaren voelt voyeuristisch aan, maar ik kan mijn blik niet van ze afwenden en ik voel dat ik bloos. Pas als de borden met onze bestelling voor ons worden neergezet, ontwaak ik en kijk ik Erik streng aan.

'Erik, we moeten praten.'

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen