Sexy time - De hemelse date #15: 'Erik, niet stoppen, ik kom'

Body & Mind

Sexy time - De hemelse date #15: 'Erik, niet stoppen, ik kom'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

1 juni 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

'Ga door. Hoe voelde hij?'

'Hij voelde hemels. Zo goed. Hij vulde me helemaal. Hij raakte me diep. En niet alleen met zijn lul.'

Ik kijk Erik aan. Zijn blik wordt strakker bij iedere penetratie. En dan zakt zijn hoofd en drukt hij zijn smeulende tong op mijn knetterende klit. Ik sluit mijn ogen en vervolg:

'Alles wat ik bij jou zo lang al heb gemist, vond ik vandaag. In me, bovenop me, tegen me aan. Het kon me niks schelen dat ik het deed. Jij hebt me dit laten doen. Weet je dat. Jij hebt me in zijn armen geduwd.'

Wat ik weken, maandenlang niet durfde uit te spreken komt er ineens uit. Ik voel angst dat hij me dit nooit zal vergeven, dat dit wellicht de laatste keer is samen.

Zijn tongspel is niet te doen zo lekker. Ik zie weer het gezicht van Jean voor me, ik voel zijn onbegrensde geilheid, zijn weifeling, maar vooral zijn brandend verlangen om mij te nemen. Die passie, dat dierlijke en wilde, dat mis ik zo ontzettend veel in mijn relatie met Erik. En het is niet dat ik het niet voel, er komt alleen zo weinig uit hem. Maar wat zich nu hier afspeelt brengt me terug. Mijn Erik, mijn liefde, we moeten het samen terugvinden, samen, ook al is het met een kleine, foute omweg.

'Ik hou zoveel van jou. Erik ik ga komen. Erik, niet stoppen, ik kom.'

Een overweldigende golf aan verlangen en genot dendert over me heen. Ik grijp Erik bij zijn haren en druk hem tegen mijn onderbuik aan. Schokkend kom ik klaar en gil het uit. Alle frustratie, al het gemis en boosheid komen eruit. Erik stopt niet, maar gaat, oh zo zalig, door en door. Ik blijf klaarkomen en schud met mijn hoofd van links naar rechts. Ik stroom. Ik loop over. Mijn lichaam ondergaat de extase en ik hap naar lucht. Ik kan me niet herinneren ooit zo nat te zijn geweest als nu. Ik sta aan, zo ongelooflijk hard aan. Woest komt Erik omhoog en gaat nu boven me hangen.

'Kijk me aan. Je bent verdomme van mij. Van mij, hoor je dat!'

Dit is precies waar ik hem wil hebben. Dit is het bewijs dat hij blijft. Hij laat me niet gaan, en ik hem ook niet. Hij ramt zichzelf bij me naar binnen en ik schreeuw het uit van genot.

'Dit is de laatste keer dat je een ander aan je laat komen. Je bent van mij.'

Zijn blik is mooi, hard en dwingend. Ik hou zoveel van hem. Zijn stijve staat zo op springen dat het wel een stenen knots lijkt binnenin me. De hemelse pijn, de pijn die me vertelt dat het niet lang duurt of ook hij ontploft.

'Zeg dat je van mij bent. Zeg me dat je blijft.'

'Ik blijf, ik blijf. Ik ben van jou. En jij van mij. Ik blijf.'

Onze lichamen gaan ongecontroleerd door en ik verlies mezelf in de beweging. Ik raak in een trance en lijk te zweven boven de grond. Zijn lijf stoot en beukt op me en ik klem mijn armen om zijn bezwete rug heen. Hij gaat komen, ik voel het, hij komt. Een harde brul ontsnapt aan zijn lippen, die zich vervolgens op elkaar persen. Hij bijt op zijn onderlip en blijft in me komen, totdat hij met een kreun als een verslagen krijger op me neerdaalt en diep in en uit ademt in mijn hals.

'Niet normaal dit.'

Ik kijk hem aan en glimlach om zijn woorden.

'Hopelijk wel normaal.'

Hij strijkt een verloren haarpluk uit mijn gezicht en drukt een kleine kus op mijn wang.

'Misschien raar om te zeggen, maar ik ben blij dat je het gedaan hebt. Dit hadden we nodig. Dit had ik nodig. Vergeef je het mij?'

'Jou? Hallo, ik ben de vreemdganger hier.'

'Stop, dit gaat ons beiden aan en ik heb net zo veel schuld aan dit alles als jij. In mijn perceptie heb je ons juist gered hiermee.'

'Meen je dat nou?'

'Ja.'

'Wat gebeurt er nu?'

'Hmmm, misschien dat we eens samen een consult moeten aanvragen bij die therapeut van je? Wat denk je daarvan?'

Ik zie aan zijn blik dat hij het meent en geile beelden van Jean en Erik samen schieten voor mijn ogen. Hun lijven verstrengeld, mijn lijf ertussen gevlochten en voor ik het weet ben ik klaar voor nog een ronde. Gevoed, weder opgestaan en klaar voor meer.

Einde.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen