Sexy time - De hemelse date #14: 'En? Gaf hij je wat je zocht?'

Body & Mind

Sexy time - De hemelse date #14: 'En? Gaf hij je wat je zocht?'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

25 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

25 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Het voelt precies zoals jaren geleden, toen ik als puber een lipstick had gestolen, gepakt werd en het op moest biechten aan mijn moeder.

Het besef dat na dit moment de ander je nooit meer op dezelfde manier aan kan kijken als ervoor. Dat je besmeurd bent met een plakkerige donkere substantie die je met geen macht van je af kan schrobben. Je bent gepakt, ontmaskerd en staat open en bloot voor de aanklager.

'Het is mijn therapeut.'

'Je wat? Sinds wanneer loop je bij een therapeut?'

'Kijk naar me. Kijk echt naar me. Zie je een gelukkig mens?'

Erik kijkt me vol ongeloof aan, doch zijn blik verzacht.

'Heeft dit nou weer met ons te maken? Ga je mij nou weer de schuld geven van het feit dat je hebt lopen neuken met je fucking therapeut?'

'Ja, dat doe ik inderdaad Erik. Verdomme als je me nou meer aandacht zou geven, en niet alleen maar hup in en uit en klaar, dan had ik niet al die opgekropte verlangens, waar ik geen kant mee op kan. Ik wil je, maar ik wil meer van je. Dat probeer ik je al zolang te vertellen. Maar het komt niet binnen. Je bent altijd maar bezig met van alles en nog wat, behalve met mij. Het lijkt alsof je totaal niet weet met wie je je leven deelt.'

Opgelucht haal ik adem. Ik verbaas me over het prettige gevoel dat mijn lijf overspoelt, nu ik besloten heb alles op tafel te gooien en eerlijk te zijn. Erik pakt mijn mobiel weer op en kijkt gebiologeerd naar het scherm.

'Heb je hem gepijpt?'

Zijn stem klinkt donker.

'Ja.'

'Heeft ie je genomen met dat apparaat?'

'Ja.'

Mijn onderbuik verkrampt en iets aan dit alles maakt me botergeil. Onrustig vouw ik mijn armen voor mijn naakte lijf en schuif mijn benen tegen elkaar aan.

'Kom hier.'

Erik wenkt me richting het bed. Ik ga afwachtend zitten. Met een harde ruk trekt hij me tegen zich aan.

'Begin bij het begin. Waar was je vandaag?'

Hij kust me zachtjes in mijn nek en legt zijn warme arm over mijn lijf. Zijn hand wroet tussen mijn benen en positioneert zichzelf precies op het plekje waar het zijn moet. Ik kreun van het onverwachte genot en sluit mijn ogen. Ik kan nog niet bevatten wat hier precies gebeurt. Alles aan dit voelt lekker en oh zo fout.

Hij bevochtigd zijn vingers snel met zijn tong en plaatst ze vervolgens vakkundig weer terug op mijn klit. Een kleine grom ontsnapt aan mijn lippen.

'Kom kom, niet verlegen zijn nu, vertel me alles.'

Ik kijk hem bijna smekend aan en zie hoe zijn rechter mondhoek ietwat omhoog krult. Hij knikt naar me en ik vervolg:

'Ik, ik ging naar zijn kantoor. Ik, ik kreeg zijn visitekaartje tijdens ons avondje uit. Weet je die avond nog?'

'Ja.'

'Ik wist niet precies wat ik daar kwam doen.'

'Jawel, dat wist je volgens mij heel goed.'

Erik maakt rondjes met zijn behendige vingers. Ik smelt onder iedere behaalde ronde. Op het moment dat hij goedkeurend concludeert dat ik overstroom, duwt hij twee van zijn heerlijke vingers bij me naar binnen. Mijn mond opent zich en ik kus hem hongerig op zijn afstandelijke maar overheerlijke lippen. Het is duidelijk dat ook hij geheel opgaat in dit moment en ik zie zijn lid omhoog veren als een slagboom.

'Ik wilde hem. Ik wilde iets nieuws. Het was spannend. Hij, hij deed iets met me wat ik al lange tijd niet had gevoeld.'

Hij bijt nu zachtjes in mijn oor en duizenden vlinders fladderen over mijn hele lijf. Ik sta zo hard aan dat ik denk dat ik zo meteen in de lucht ga ontploffen.

'En gaf hij je wat je zocht?'

'Hij, wij, het was niet duidelijk, niet meteen, maar de tweede keer dat ik het gebouw weer binnenkwam was alles anders. We kozen ervoor om het te doen. Om te doen wat eigenlijk niet hoort of mag. Maar we konden niet anders. Het moest gebeuren, het moest…'

Zijn vingers gaan nu sneller en sneller in me tekeer en langzaam komt hij overeind en verplaatst zich tegenover me. Ik zie aan zijn kop wat ie van plan is en oververhit en op knappen houd ik zijn blik vast.

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen