Sexy time - De hemelse date #13: 'Wie de fuck is Jean?'

Body & Mind

Sexy time - De hemelse date #13: 'Wie de fuck is Jean?'

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

18 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

18 mei 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

'Schatje, wat doe je nou?'

Erik hijgt en ik voel zijn rijzende lid bonken tegen mijn wangen. Hij vult mijn gehele mond en smaakt goddelijk. Ook al heb ik hem laatst nog gevoeld, ineens voelt en smaakt alles nieuw en oh zo lekker.

'Ik wil je. Ik heb je gemist.'

Met mijn hand omvat ik zijn stijve en ga langzaam op en neer. Mijn natte mond voorziet ons van glijmiddel en ik voel dat hij op barsten staat. Zijn lul is fors en mals en in mijn gedachten vult ie me, terwijl ik het hoofd van Jean voor me zie, en herinneringen op voel komen van zijn harde in mij zonet. Ik sluit mijn ogen. Jean is verworden tot een stiekeme stoute fantasie. Een fantoom. Een imaginary friend die ik op kan roepen om mijn verlangen te doen oplaaien.

'Ik wil in je. Schat, kom hier.'

Ik veer naar achteren en knik van nee. Onmogelijk. Op het moment dat hij in me gaat zal hij mijn verraad ruiken. Niks is nog verloren. Ik kan dit. Dit blijft mijn geheim. Toen ik wegliep bij Jean wist ik het eigenlijk al. Het is klaar. Het ging slechts om die ene ervaring. Om het misselijkmakende verwarrende gevoel dat ik het kon. Ik heb me ingelaten met iemand die me duidelijk goed wist te bespelen. Hij is een professional. Het kan niet anders dan dat hij dit vaker doet. Maar het is goed zo. Ik heb er geen spijt van. Het is eerder een hemelse les geweest. En die heb ik nu volledig onder de knie.

'Vandaag is het jouw dag schatje.'

Ik kijk Erik met een sluw lachje aan en trek mijn bovenstukje uit. Mijn borsten verzuchten onder hun vrijheid en ik zie aan zijn blik dat hij blij is met wat hij ziet. Ik plant ze om zijn stijve lul heen en beweeg op en neer op zijn onderbuik. Hij kreunt en gaat weer achterover liggen.

'Niet normaal wat je doet.'

Zijn woorden voeden mijn geilheid. Het idee dat ik zonet nog een ander heb geneukt en nu met Erik in bed lig geeft me gek genoeg een warm gevoel. Ik moet me schamen, maar dat is verre van wat er nu gebeurt. Controle en kracht komen bij me terug. Ik voel me niet meer ongezien in onze relatie. Ik voel me een geile godin, die klaar is voor haar prooi, en zich tegoed doet aan degene onder haar.

Mijn leegte voelt pijnlijk aan. Erik heeft gelijk. Hij moet in me. Ik wil hem in me. Hij mag de sporen van de ander wegspoelen en me vullen met zijn liefde. Ik sta snel op en sprint naar de badkamer.

'Sorry lieverd, ik voel me vies van de dag, even spoelen, ik ben zo terug. Hou dit vast. Hou alles vast.'

Ik wacht zijn antwoord niet af, en open de warme kraan. Het is een lange tijd geleden dat ik me zo lekker speels en wild heb gevoeld. Geen idee of dit gevoel aanhoudt, maar voor nu voelt alles aan hetgeen is gebeurd goed en onschuldig.

Neuriënd loop ik mezelf onderweg afdrogend de slaapkamer weer in als ik Erik met hangend hoofd op het bed zie zitten, met mijn mobiel in zijn handen.

'Heb je mij iets te vertellen?'

Ik kijk hem vertwijfelt aan.

'Wat bedoel je? En wat doe je met mijn telefoon?'

'Hoe was je afspraak vanmiddag?'

'Waar heb je het over. Geef hier!'

Ik probeer mijn telefoon terug te pakken en voel hoe mijn wereld stuk voor stuk uit elkaar spat.

'Wie de fuck is Jean? En waarom stuurt hij je een foto van zijn lul? Verdomme! Wie is Jean??'

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen