Sexy time - De hemelse date #10: Zeg ja en je krijgt me

Body & Mind

Sexy time - De hemelse date #10: Zeg ja en je krijgt me

 Anna Karolina
Door

Anna Karolina

Gepubliceerd op

27 april 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Gepubliceerd op

27 april 2023 om 19:00

Bron / Fotografie

tekst Anna Karolina, beeld Unsplash

Zwijgend blijven we elkaar aankijken, totdat hij de stilte – na wat wel een eeuwigheid lijkt – weer verbreekt.

'Wat wil je?'

'Ik weet niet of dat er echt toe doet.'

'Wat bedoel je daarmee?'

'Dat ik niet weet wat ik eigenlijk wil.'

'Je wil wat iedereen wil.'

'En dat is?'

'Gelukkig zijn.'

Ik zucht diep en heb al een idee waar dit heen gaat.

'...en dat ben ik duidelijk niet met Erik.'

'Dat heb ik niet gezegd.'

'Maar dat is wel wat je bedoelt.'

'Ik probeer je alleen te laten zien dat er meer is dan alleen je relatie. Je moet er even uitstappen, om te beseffen wie je zelf bent en wat je zelf wilt. Vooral als je zo'n impasse voelt als jij nu. Ik zag het meteen die eerste avond al. Je bent niet connected met hem. Je leeft in je eigen wereld. En hij ook in de zijne. Twee eilandjes. En je bent bang, waarom weet ik niet, om je echte ik aan hem te tonen. Want die echte ik, die heb ik al mogen aanschouwen. En ik ken je niet eens.'

'Wanneer dan?'

'De nacht dat ik onder jullie raam stond. En jij me aankeek terwijl hij je aan het beffen was. Toen. Je ziel smeekte bijna om gezien te worden. Je hebt geen seks met je man, je laat hem dingen doen met je en jij doet dingen met hem, maar er is geen versmelting, geen liefde, geen connectie nogmaals. En daar gaat je relatie op stuklopen, geloof me maar. Ik zie het iedere dag weer. Je moet jezelf durven tonen. Lef hebben. Je blootgeven. Dan gebeuren de mooiste dingen.'

Ineens besef ik, dat ik me de les laat lezen door iemand die ik helemaal niet ken en die me klaarblijkelijk over één kam scheert met alle andere stellen die bij hem aankloppen. En als ik ergens een hekel aan heb, is dat het wel.

'Hou op. Je hebt geen idee wie ik ben. Je spreekt sprookjestaal. Heb je dit uit een boekje of zo?'

Hij schrapt zijn keel, slaat zijn glas in een keer achterover en staat op van zijn kruk. Zonder iets te zeggen betaalt hij de drankjes en stapt naar buiten. Hij geeft me nog een klein knikje eenmaal buiten en laat mij daar alleen achter.

'Shit.'

Ik wil hem stom vinden en laten voor wat het is, maar het onrustige gevoel zwelt aan. Ik kan niet voorbij aan het feit dat hij ergens wel een punt heeft. Zijn hele persoon heeft iets magisch, iets mysterieus, iets dat me zegt dat hij de sleutel is tot mijn toekomstige ik. Bozig sta ik op en begeef me terug richting zijn praktijk. Hoe haalt die eikel het in zijn hoofd om zo tegen me te praten. Wie denkt hij wel niet dat hij is? Een of andere therapeut die mij even gaat lopen vertellen hoe ik mijn leven moet leiden. Ha, hij denkt te weten wie ik echt ben; ik zal hem eens laten zien dat hij het bij het verkeerde einde heeft.

Ik storm het gebouw in en ren de trappen omhoog. De muren lijken op me af te komen. Mijn benen schuren tegen elkaar bij iedere stap die ik neem. Opgewonden met maar een doel voor ogen: hem eens precies vertellen wat ik van hem vind.

En net op het moment dat ik de klink van zijn deur vastpak, voel ik hoe ik beetgepakt wordt rondom mijn taille. Ik gil het uit, maar hij legt al snel zijn hand voor mijn mond. Ik kijk in zijn ogen en ineens besef ik dat er geen weg meer terug is. Dit stond al in de sterren voor vandaag. Dit moest gebeuren.

'Zeg ja.'

Langzaam haalt hij zijn hand van mijn mond. Mijn borst veert heftig op en neer. Ik voel me instant heet, klam en razend.

'Als je wilt dat ik doorga, zeg ja. Want ik wil je. Ik wil je vanaf het eerste moment dat ik je zag. Zeg ja en je krijgt me. Hier. Nu. Zeg het.'

Ik verdrink in zijn ogen. Ik kijk naar zijn hongerige, trillende lippen. Zijn blik is woest en streng. Hij versterkt zijn greep en knijpt me bijna fijn. Ik open mijn hongerige lippen:

'Ja.'

Wordt vervolgd.

delen
Anna Karolina

Anna schrijft iedere week een sexy verhaal. Elke donderdagavond om 19.00 uur lees je een gloednieuwe aflevering op &C the website.

Meer van deze auteur

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen