Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #23

Body & Mind

Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #23

Nathalie Kriek
Door

Nathalie Kriek

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

5 juni 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

fotografie Tom ten Seldam

Of er nou liefde in de lucht hangt, je hartstikke gesetteld bent of als doorgewinterde vrijgezel door het leven gaat: de sterren weten precies wat er op liefdesgebied te gebeuren staat.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld stier

Stier 21 april - 20 mei Single: Je woont in je telefoon en dat is niet voor niets. De hele dag door ontvang je spannende berichtjes waar je eigenlijk het liefst direct op reageert. Dikke tip: voer de spanning extra op door gewoon eens niet meteen te antwoorden. Hoe lekker is het om te weten dat de ander telkens diens telefoon checkt in de hoop op een berichtje van jou.

Samen: Dit is een mooi moment om samen nieuwe plannen te maken voor de naaste toekomst. Met z'n tweetjes, met familie, met vrienden of gewoon met alles en iedereen. Plan een paar gezellige activiteiten zodat jullie weer iets hebben om naar uit te kijken. Niet dat het saai is tussen jullie, maar je weet hoe het gaat.. Als er niets gepland wordt, gebeurt er niets.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld tweelingen

Lees ook: Sterrenstof: jouw liefdeshoroscoop voor week #22 Tweelingen 21 mei - 20 juni Single: Aarzel niet als je iemand ziet wiens nummer je graag wilt vragen. Stap erop af en ga ervoor. Jammer als je een blauwtje loopt, maar alsnog… Wat heb je te verliezen? In het ergste geval voelt de ander zich gevleid en weet jij meteen waar je aan toe bent. Kom op zeg, het gaat om een nummer, geen naaktreportage.

Samen: Juist nu niet alles op rolletjes loopt, merk je hoe belangrijk het is om op elkaar te kunnen bouwen. Jij en je lief hebben elkaar hard nodig deze week. Niet alleen om jullie frustraties op elkaar af te reageren (hoort erbij) maar vooral om elkaar door dik en dun te steunen en weer een beetje op te beuren. Samen zwelgen is dan weer niet de bedoeling.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld kreeft

Kreeft 21 juni - 20 juli Single: Alles gaat zomaar in een sneltreinvaart als je iemand leert kennen en er leuke of spannende gesprekken worden gevoerd. Het ene moment blijf je liever single, het andere moment denk je na over samenwonen. Nou ja, zolang je nog niet met anticonceptie stopt kan er weinig misgaan. Behalve dat je jouw crush ook net zo snel weer zat bent.

Samen: De seks verloopt vloeiend en vloeibaar. Duikbrillen en snorkels paraat, het wordt een flink natte bedoening in Huize Kreeft. De tijd van schaamte en onzekerheid is voorbij. Dit wordt genieten met de hoofdletter G. Nooit verlegen geweest tussen de lakens? Dan wordt het nu helemaal kermis.

Sterrenbeeld - horoscoop - leeuw - geel - 2022 - still

Leeuw 21 juli - 21 augustus Single: Hoewel je aantrekkingskracht zeer groot is en je de aanbidders haast van je af moet slaan, zie je het flirten nu vooral als een spel. Je geniet met volle teugen van de aandacht, maar zodra iemand meer wil dan dat krijg je het Spaans benauwd. Aantrekken en afstoten is jou momenteel niet vreemd.

Samen: Je lief kan nog steeds geen gedachten lezen en diens intuïtie werkt helaas ook niet optimaal. Je moet je lover nog altijd uitleggen hoe je over iets denkt en hoe je je daarbij voelt. Nou ja, als je daarmee onnodige ruzies en misverstanden kunt voorkomen, kleine moeite toch?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld maagd

Maagd 22 augustus - 22 september Single: Nieuwe mensen leren kennen zorgt niet alleen voor een leuke nieuwe vriendschap, maar ook voor een mogelijke spannende flirt die zomaar kan uitgroeien tot een fijne relatie. Spannend? Niet te moeilijk over doen. Zolang je gewoon geniet van het moment, geen verwachtingen hebt en zelf geen beloftes doet die je niet kunt waarmaken, is er geen vuiltje aan de lucht.

Samen: Het wordt tijd om te accepteren dat je partner geen marionet pop is die je naar believen kunt controleren. Je lief is je lief, met alle plussen en minnen die daar nu eenmaal bij horen. Hoogstens kun je je schatje vragen op te houden met bepaalde dingen, al is het maar voor even. Lees ook: Waarom het zo belangrijk is om elke dag een ontspanmoment te creëren voor jezelf

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld weegschaal

Weegschaal 23 september - 22 oktober Single: Hoewel je een of meerdere Instagramaccounts regelmatig stalkt - om te zien wie die ene persoon allemaal volgt en liket - schiet je er tot nu toe maar weinig mee op. Om eerlijk te zijn, is het vooral tijdrovend en humeurverpestend. Ook nog jaloers? Zorg gewoon dat jij de leukste bent en het minste zeikt. Succes gegarandeerd.

Samen: Afgezien van het gebruikelijke gekibbel, verloopt de week rustig en is er alle ruimte om een normaal gesprek te voeren. Gelukkig hebben jullie niet per se ruzie nodig om knetterende seks te hebben. Zelfs gedoe op financieel gebied zouden jullie samen kunnen oplossen.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld schorpioen

Schorpioen 23 oktober - 22 november Single: Degene die jij in het vizier hebt, schrikt een beetje van je directe aanpak en neemt daardoor juist meer afstand. Het gevolg? Je begint nog meer te pushen. Dit is niet de manier, Scorpio. Be cool, hard to get en impossible to replace. Eigenlijk dus vooral het tegenovergestelde van wat jij de laatste tijd hebt laten zien.

Samen: Als je partner wat stiller is dan anders, ligt dit niet aan jou maar aan andere zaken die je lief momenteel nogal bezighouden. Vraag gerust of je partner hulp nodig geeft. Grote kans dat 'ie jou niet wil lastigvallen, dus een klein beetje aanmoediging kan geen kwaad.

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld boogschutter

Boogschutter 23 november - 20 december Single: Je staat heus open voor een relatie, maar dan wel op jouw voorwaarden. Concessies doen is gewoon niet echt je ding momenteel. Natuurlijk weet je best dat niemand hierin trapt en het vooral wishfull thinking is, maar alsnog wil je het. Hocus Pocus Pilatus Pas, het zou helpen als je niet zo stront kritisch was.

Samen: Je krijgt er een beetje het snot van dat jij de laatste tijd kennelijk de enige bent die een beetje effort in de relatie steekt. Nu mag je partner weer eens het initiatief nemen. Niet alleen met betrekking tot seks, maar ook als het gaat om leuke activiteiten buitenshuis. Geef dit gerust aan, als jij uit het niets een stapje terug doet, wordt dit waarschijnlijk niet eens opgemerkt. Ook dat nog. Lees ook: Vrienden voor het leven: deze sterrenbeelden zijn je beste maten

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld steenbok

Steenbok 21 december - 19 januari Single: In de liefde val je nu vooral voor charme. Mooie woorden, tedere aanrakingen en een innemende glimlach. Als het even kan, zeg je tegen een enorme bos bloemen, fijn parfum of elegant sieraad ook geen nee. Kortom, jij hunkert naar die felbegeerde prinsessenbehandeling. Maar helaas: er is geen prince(ss) charming in da house.

Samen: Je snakt naar wat meer tijd en ruimte voor jezelf. Je bent je lief niet zat, maar je kunt je ook goed vermaken in je eentje. Bepaalde dingen heb je al een poos niet kunnen doen en daar heb je nu gewoon heel veel zin in. Je hebt een relatie Bokstra, geen gevangenisstraf. You go!

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld waterman

Waterman 20 januari - 18 februari Single: Je weet wat je wilt, maar dat wil niet zeggen dat je dit ook krijgt. Althans, niet op korte termijn. Ga in de tussentijd vooral niet voor minder dan wat er op je wensenlijstje staat, dat valt alleen maar tegen. Zelf heb je voldoende te bieden om ook iets leuks terug te mogen verwachten. Heb geduld en het komt goed.

Samen: Iets wat al een poosje tussen jullie in stond kan eindelijk worden uitgesproken. De kans is zelfs groot dat er deze week ook direct een oplossing komt voor het probleem. Of het vooral in jou of je partners voordeel uitpakt, is nog even afwachten. De opluchting is in ieder geval voor allebei.

Sterrenstof - Vissen - goede grootte

Vissen 19 februari - 20 maart Single: Je bent hongerig naar avontuur waardoor de kans groot is dat je te snel ergens induikt. Jep, en dat ook nog eens in zeven sloten tegelijk. Kalm aan, Vissen. Of het nu om een onenightstand gaat of om een langdurig pleziertje: wees een beetje voorzichtig met wie je tussen je benen laat. Je wilt niet ook nog eens hoofdpijn daarna.

Samen: Waar je partner niet zo blij is met hoe de dingen tussen jullie verlopen de laatste tijd, vind jij het eigenlijk wel prima. Maar ja, als je lief klachten heeft zal er misschien toch wel iets meer aan de hand zijn. Hoogste tijd voor een goed en vooral eerlijk gesprek. Wie heeft er een punt en wie is de zeiksnor?

Sterrenstof horoscoop sterrenbeeld ram

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Dit was zo geil dat ik er gelijk van klaarkwam' Ram 21 maart - 20 april Single: Met een leuke uitstraling trek je meestal ook leuke mensen aan. Zoals nu. Je zit lekker in je velletje, blaakt van zelfvertrouwen en hebt ook nog eens een goed gevoel voor humor waarmee je lekker gevat uit de hoek komt. Iemand die helemaal aan jou is gewaagd, brengt zomaar je hoofd op hol. En je hart.

Samen: De communicatie tussen jou en je geliefde gaat er met de dag op vooruit. Hierdoor verdwijnen irritaties en misverstanden steeds meer naar de achtergrond. Heerlijk hoe alles bespreekbaar is tussen jullie. Al betekent dat natuurlijk niet dat elke biecht op vergiffenis kan rekenen. Er zijn grenzen Ram, zelfs voor jou.

delen
Nathalie Kriek

Nathalie Kriek verzorgt voor &C de horoscopen en is naast astroloog, tarotist en droomduider ook auteur van inmiddels 9 boeken en tekstschrijver voor diverse media. Spiritualiteit omschrijft zij als het vinden van de juiste balans tussen lichaam en geest; meer bewustwording, minder bullshit. En ja, dat mag soms best met een beetje humor.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen