Hé meisje: pak die toekomst stevig vast

Body & Mind

Hé meisje: pak die toekomst stevig vast

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

15 maart 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

15 maart 2023 om 18:00

Laten we het met elkaar eens hebben over een enorm veelzijdige groep. Een klasse apart die je kunt omschrijven als slim, stoer, lief en dapper. Een club die met lef en een eigen wil het leven omarmt. Die met opgeheven hoofd de strijd aangaat en niet met zich laten sollen. Over wie we het hebben? Meisjes natuurlijk. 

Who run the world? Terwijl deze bijzondere groep niets anders dan de spotlight verdient, staan ze nog te vaak in de schaduw. Op dit moment zijn de kansen voor jonge meisjes nog steeds minder dan voor jonge mannen. En dat moet anders, vindt ook Plan International. Deze organisatie heeft ruim tachtig jaar ervaring in het geven van een podium aan kinderen. Dit doen zij in het bijzonder voor meisjes en jonge vrouwen. Hierdoor kunnen meisjes van zich laten horen en kan de wereld beginnen met luisteren. Microfoon aan? Let’s go. 

Ik geloof, ik geloof, ik geloof Het begint bij een wereld die gelooft. Gelooft in de kracht van jonge vrouwen. Pas dan kan deze mooie club volop meepraten, bepalen en verandering brengen. Want één ding staat vast: het is de hoogste tijd voor verandering in de wereld. Dus stropen we samen de mouwen op en stoppen we pas als er gelijke kansen zijn voor iedereen. Zo kunnen meisjes zich ontwikkelen tot de krachtige vrouwen die de wereld nodig heeft. 

Eén voor allen en allen voor één Door de langdurige aanwezigheid in een gebied, zorgt Plan International wereldwijd voor structurele verbeteringen met hulp van lokale medewerkers en vrijwilligers. Samen met stoere meisjes die luid van zich laten horen en vooroplopen in deze belangrijke beweging. Samen veranderen we de wereld voor meisjes! Doe je mee? 

#GirlTheWorld Benieuwd naar de projecten en campagnes van Plan International? Schrijf je voor het laatste nieuws in voor de nieuwsbrief en schreeuw het maar weer eens goed van de daken: #GirlTheWorld and make it a better place. Dit is een samenwerking met Plan International.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer Body & mind