Holiday season incoming: cadeau in een flesje (+ win)

Beauty

Holiday season incoming: cadeau in een flesje (+ win)

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

5 november 2022 09:00

Gepubliceerd op

5 november 2022 09:00

Het is weer zover: de dagen worden korter, de klok heeft een zwieper achteruit gemaakt en we mogen weer aan de slag met feestdecoratie, verlichting en het inslaan van cadeautjes. Van die heerlijke hebbedingen voor je moeder, je zus, beste vriendin óf zet jezelf eens even lekker in het (winter)zonnetje. Je verdient het. Echt waar.   

Perfect presentje  Het is ieder jaar weer een hele zoektocht om het juiste cadeau voor iedereen te vinden. Maar misschien helpt dit je alvast een handje. Want als je opzoek bent naar dat ene cadeau wat staat voor feestelijkheid, positiviteit én vrouwelijkheid zit je met de nieuwe geur van Guess helemaal goed. Het bloemig-fruitig parfum Guess Bella Vita Rosa viert de sprankelende vrouwelijkheid. Door de combinatie van Italiaanse citroen en een vleugje sandelhout geeft het parfum je in de donkere winterdagen een fijne positieve oppepper. Is dat even fijn om aan iemand te kunnen geven.

Bijdehand Een paar spraytjes van dit heerlijke parfum zorgt ervoor dat jij de hele dag heerlijk riekend door het leven gaat. Maar terwijl we gehaast ons leven doorrazen, kunnen we zo nu en dan zeker nog wel een oppepper gebruiken. Na een spannende meeting of een zwetende sessie in de sportschool bijvoorbeeld. Mooi nieuws, want als je deze maand* Guess Bella Vita koopt, ontvang je een fijne tasverstuiver cadeau. Hallo, is dat even handig! Zo ruik je lekker thuis én onderweg.

header - guess - bella vita

Voor een ander Denk jij nou gelijk: dat wil ik! Dan hebben we leuk nieuws, want je kunt nu een Guess Bella Vita Rosa flacon winnen. Laat hier je gegevens achter en wie weet ga jij straks heerlijk ruikend door het leven. Je kunt natuurlijk meedoen voor een ander, maar ook voor jezelf. Wij zullen het aan niemand verder vertellen. Beloofd! Guess Bella Vita Rosa is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL. Dit is een samenwerking met ELHA Cosmetics. * Geldig in november 2022

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van de BrandStudio