Wenkbrauwen tekenen lastig? Met dit apparaat print je de perfecte wenkies direct op je gezicht

Beauty

Wenkbrauwen tekenen lastig? Met dit apparaat print je de perfecte wenkies direct op je gezicht

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

19 januari 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

19 januari 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Het tekenen van je wenkbrauwen kan een lastig parket zijn. Is de ene perfect gelukt, zit de ander net even hoger of schever. Vet shit. Maar, dit probleem is nú opgelost. Dit apparaat van L’oreal print namelijk de perfecte wenkies direct op je gezicht.

We kennen allemaal de struggle van het tekenen en invullen van je wenkbrauwen. Maar.. die struggle is nu écht verleden tijd. Ja, echt. Eindelijk. Met een kleine printer van L'Oréal zo groot als een iPhone teken je in veel minder tijd dan normaal de perfecte wenkbrauwen. Ongelooflijk wat je met technologie kan. Magisch. Brow Magic L’Oréal Technology liet in een online demopresentatie zien hoe dit apparaat werkt, dat trouwens Brow Magic wordt genoemd (duh). Met een handheld printer met inkt print je goede wenkbrauwen bovenop je eigen wenkies. Het leuke? Het ziet er écht uit. Je ziet kleine wenkbrauwhaartjes wat top is. En er is niets blokkerigs op neps aan. Very impressive. Oké, but how does it work? Eerst scan je je gezicht de Modiface-technologie app van L'Oréal op je telefoon. Dan krijg je een aanbeveling van twee à drie verschillende wenkbrauwen passend bij je gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauwvorm. Vervolgens kun je door Augmented Reality zien hoe de wenkbrauwen eruizien op je gezicht. Je kunt ze dan ook dunner of dikker maken, naar je eigen smaak dus. Met één klik op’ afgeven’ krijgt de printer een seintje om te beginnen. Je plaatst ‘m bij je wenkies et voilà. Printen gaat-ie. Er zitten wat sensoren in die zien hoe snel je beweegt. Vervolgens print de Brow Magic honderden haarachtige structuren rond je eigen wenkbrauw haartjes. De inkt blijft zo’n twee dagen zitten op je gezicht. Love it. L'Oréal Brow Magic zal eind dit jaar verkrijgbaar zijn, in negen tinten, en hoewel de exacte prijs nog niet is vastgesteld, zal hij waarschijnlijk ergens tussen 149 en 199 dollar liggen. Dus, ga jij de Brow Magic uitproberen? Of houd je het bij een simpel kwastje en potlood. Kijk maar effe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen