Rijk ruiken? Dit is de favoriete parfum van Sofia Richie Grainge

Beauty

Rijk ruiken? Dit is de favoriete parfum van Sofia Richie Grainge

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

1 november 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Gepubliceerd op

1 november 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld NL Beeld

Alles wat Sofia Richie Grainge heeft willen wij ook hebben. Of het nou om het geheim achter haar flawless sleek bun of haar complete garderobe gaat. In een interview onthult de it-girl wat haar favoriete parfum is.

Spoiler alert: deze wil je gegarandeerd op je verlanglijstje voor kerst knallen.

Signature parfum Sofia zweert bij de parfums en geurkaarsen van Jo Malone London. De eerste keer dat ze het rook was in het huis van haar schoonouders. Sofia's signature geur? Dat is Wood Sage & Sea Salt. 'Het is gewoon zo lekker. Ik voel me er heel veilig en kalm door,' vertelde ze in het interview. Staat genoteerd.

Lees ook: Dit is waarom iedereen het opeens over Sofia Richie heeft (en jij straks ook)

Die geur combineert ze het liefst met Lime Basil & Mandarin, een ander parfum van Jo Malone. Jep, waar wij extra zuinig proberen te doen met dat ene dure flesje sprayen rijke mensen gewoon alles door elkaar. Verschil moet er wezen. 'Deze twee geuren samen zijn heel fris. Het ruikt naar LA. Ik vind het geweldig,' aldus Sofia.

Kost dat? Wat je voor zo'n parfum van Jo Malone moet lappen? 67 euro voor een flesje van 30 milliliter. Wie dat te duur vindt, kan ook kiezen voor een discovery set met verschillende geuren in miniformaat. Handig om in je tas te mikken of om net als Sofia verschillende geuren door elkaar te gebruiken. Kijk maar effe wat je ermee doet.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen