Pikstick, eh, lipstick: deze lippenstift van Isamaya in de vorm van een pik gaat viraal

Beauty

Pikstick, eh, lipstick: deze lippenstift van Isamaya in de vorm van een pik gaat viraal

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

7 februari 2023 om 15:00

Gepubliceerd op

7 februari 2023 om 15:00

Een pik lipstick aanschaffen? Klinkt gek hè? Nou, dat kan dus nu. Het beautymerk Isamaya heeft namelijk een nieuwe lipstick uitgebracht, in de vorm van een klokkenspel.

De beautywereld houdt ervan: klanten shockeren met speelse productnamen en flacons (vaak refererend naar seks). Denk aan de iconische mascara van Too Faced, genaamd Better Than Sex, of de Orgasm-blush van Nars. Het oude gezegde klopt: sex sells. Wie vergeet nou immers zijn favoriete kleur blush, als die Deep Throat heet. En dat brengt ons bij hét product dat op dit moment voor opschudding zorgt: de lippenstift aka dickstick aka piklipstick aka dollo-stick van Isamaya. Gaat dus super viraal. En wij snappen wel waarom.

Lees ook: Virale TikTok-hack: met Spa Rood als basislaag blijft je make-up wél de hele dag zitten

Pik lippenstift Isamaya beauty

Beeld: via @isamayaffrench

Isamaya's (penis)visie Make-up artist en founder Isamaya Ffrench staat bekend om grensverleggende beautylooks en concepten. Het is dan ook niet gek dat dit zich doorvertaalt naar het merk. Het idee achter deze populaire lipstick? Het merk wil graag dat klanten uitdagende make-up looks kunnen creëren met hun producten. En uitdagender dan dit, kan niet. I mean, a dick? Als lippenstift. Love it wel, hoor.

Lees ook: Lipjes getuit, baby d'r uit: Birthing make-up is dé nieuwe trend op TikTok

De Colour Infusion Lipstick, oftwel penisstift, kost 80 euro. Is duur, maar dan heb je wel je eigen penis op broekzakformaat. Over een collector's item gesproken. Ga jij 'm aanschaffen?

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen