Inslaan die handel: waarom je voortaan je wenkbrauwen wil verven met baardverf

Beauty

Inslaan die handel: waarom je voortaan je wenkbrauwen wil verven met baardverf

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

11 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

11 november 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Vergeet dure wenkbrauwverf. Online stappen mensen massaal over op baardverf voor hun wenkbrauwen. Blijkt een stuk goedkoper (hoi pink tax) en net zo makkelijk. Ach, proberen kan geen kwaad, toch? Baat het niet, dan schaadt het niet.

In een wereld waar alles reteduur is, zijn budgettips altijd welkom. We waren dan ook blij verrast toen we zagen dat een hoop vrouwen hun wenkbrauwen verven met de snor- en baardverf van Just For Men (en stiekem dus ook voor women).

Lees ook: Last van schrale lippen? Deze onverwachte truc helpt

Zo doe je dat Je wenkbrauwen verven met het goedje is simpel. Kies een kleur, meng een druppel van de ontwikkel- en kleurcrème in de deksel en breng de verf aan op je wenkbrauwen met een kwastje naar keuze. Verwijder restjes verf met een wattenstaafje en haal na vijf tot zeven minuten de verf eraf met een watje en micellair water. Misschien zijn je wenkies nog een beetje aan de donkere kant, maar de kleur wordt vaak binnen een paar dagen lichter. Trust the proces of laat het door een professional doen als je op safe wil spelen.

Dit kost het De verf scoor je voor vijftien euro bij de drogist. Online laten mensen weten dat ze ongeveer zeven verfsessies uit de tube halen, dus per verfsessie ben je iets meer dan twee euro kwijt. Goede deal als je het ons vraagt.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen