Hailey Bieber knipt haar lokken kort: deze celebs rocken óók een kort kapsel

Beauty

Hailey Bieber knipt haar lokken kort: deze celebs rocken óók een kort kapsel

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 januari 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

28 januari 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld BrunoPress

Afgelopen zondag plaatste Hailey Bieber een video op TikTok waar ze voor het eerst haar nieuwe kapsel liet zien. Haar lange lokken vielen eerder tot ruim onder haar schouders, maar nu is het in een scherpe lijn afgeknipt tot nét onder haar kin. En het staat haar fokking goed.

Volgers en fans van Bieber zijn mega enthousiast over haar nieuwe look, dat was duidelijk te zien aan alle reacties die onder de video werden geplaatst: 'Iedereen gaat hun haar nu korter knippen,' en 'het staat haar zo goed!' Donderdag plaatste Hailey de update over haar nieuwe hairdo ook op haar Instagram.

Wat vind jij? Team kort haar of team lang haar?

Baldwin is back Veel volgers reageerden met: 'Hailey Baldwin is terug!' Daarmee verwijzen ze naar de iconische blonde bob die Hailey had voordat ze met Justin Bieber trouwde, toen heette ze nog Baldwin. Zou ze binnenkort weer voor platinum blond gaan?

Bieber is trouwens niet de enige die de afgelopen tijd voor een korter kapsel is gegaan. Wij zetten een paar celebs voor je op een rijtje die net zo'n make-over hebben gehad. Hoe lang zal het duren voordat de volgende bekendheid de schaar in hun lokken zet?

Lees ook: TikTok-trendalert: haar-guru's zweren bij rozemarijnwater voor voller én langer haar

1. Florence Pugh De actrice – ken je van de films Midsømmar en Don't Worry Darling – stond altijd bekend om haar lange blonde haren. Tot ze op een middag in oktober deze foto op haar Instagram plaatste. Haar haar nu kort en bruin. Kan ze hebben, die meid.

2. Maan De zangeres heeft sinds haar deelname aan de Voice altijd lang bruin haar gehad, tot juni vorig jaar, toen ze Nederland verraste met een nieuwe, korte, blonde look. Haar haren zijn inmiddels weer wat langer, maar nog wel blond.

3. Zendaya De actrice – die recent nog een Golden Globe won voor haar rol in de serie Euphoria – was altijd te zien met een jaloersmakende bos lange krullen. In december plaatste ze haar nieuwe kapsel op haar Insta. Nu zijn we dus jaloers op dat korte kapsel. Misschien zijn we eerder gewoon jaloers op haar ik-kan-alles-hebben-hoofd, kan ook.

4. Jenna Ortega Deze jonge actrice ken je vast wel van de nieuwe Netflix-hitserie Wednesday, over de Addams Family. Door de nieuwe serie werd ze enorm populair op TikTok, waar iedereen de Wednesday Addams-vlechtjes tot een doordeweeks kapsel bombardeert. In december verscheen ze met haar nieuwe kapsel op Instagram, surprise!

5. Anna Nooshin Het is inmiddels al bijna een jaar geleden, maar we moesten deze influencer in het lijstje hebben. Nadat ze haar lange, donkere haar pastelroze had geverfd, zette ze in februari 2022 de schaar erin. Gaaf toch?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer lezen

Meer van deze auteur