Door dit poeder zit Jennifer Anistons make-up altijd tiptop en het is nog goedkoop ook

Beauty

Door dit poeder zit Jennifer Anistons make-up altijd tiptop en het is nog goedkoop ook

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

22 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-up diploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: een make-up look als Jennifer Aniston.

54 jaar, maar je zou d'r een stuk of tien minder geven: Jennifer Aniston weet er altijd tiptop uit te zien. Hoe is het toch mogelijk dat ze nooit een slechte fotodag lijkt te hebben? Het geheim zit hem in een make-up look die haar niet alleen laat stralen, maar ook nog eens een eeuwigheid meegaat (handig voor ellenlange dagen op de rode loper). En wij hebben het product gevonden waardoor jij je innerlijke Jennifer Aniston omhoog kan halen.

Lees ook: Zendaya zweert bij deze betaalbare beauty balm om haar huid gezond en stralend te houden

Het geheim De make-up artiest van de actrice, Angela Levin, spilled the beans en onthulde met welk poeder ze Anistons verbluffende resultaten boekt: Ben Nye Fair Translucent Powder. Nu in fatsoenlijk Nederlands: Ben Nye Fairs doorzichtige poeder waardoor je make-up intrekt en langer blijft zitten. En je shopt 'm voor nog geen 16 euro. Heerlijk, wanneer sterren betaalbare producten gebruiken.

Flawless finish We wandelen je even voor de gebruiksaanwijzing heen: je brengt het poeder met een kwast op de huid aan nadat je je huidproducten hebt aangebracht. Door de poeder blijft je make-up langer zitten en zorgt het voor een snelle fiks van je make-up (doei doei, concealerkorrels). Daarnaast geeft het je huid een zijdezachte, matte finish. Bonus: doordat het poeder transparant is, en niet gekleurd zoals vele andere fixatiepoeders, past het de kleur van je foundation niet aan. Levin geeft aan het poeder af en toe ook te gebruiken voor een long lasting oogmake-up, lekker multifunctioneel dus. Als ze dit doet brengt ze het poeder met een oogkwast aan.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen