Dit is het betaalbare geheim achter Taylor Swifts iconische rode lippen

Beauty

Dit is het betaalbare geheim achter Taylor Swifts iconische rode lippen

Florence David Richard
Door

Florence David Richard

Gepubliceerd op

29 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

29 maart 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld BrunoPress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: rode lippen als Taylor Swift.

Denk je aan Taylor Swift, dan denk je aan haar rode lippen (oké, los van haar muziek dan). De Shake it Off en Trouble-zangeres paradeert standaard de loper af met een scherpe, perfect gelijnde lipvorm. Zo ondenkbaar als Ariana Grande zonder paardenstaart en Anna Wintour zonder bob, zo ondenkbaar is Swift zonder rood op haar lippen. Zo zingt ze in haar liedjes niet alleen over haar liefdesrelaties, maar ook over haar liefde voor de lipkleur: 'I got that classic red lip thing that you like.' En dat heeft ze, maar hoe dan?

Lees ook: Door dit poeder zit Jennifer Anistons make-up altijd tiptop en het is nog goedkoop ook

Hoewel Swifts make-up artiest Lorrie Turk vaak de lippen op elkaar houdt over welke producten ze hiervoor gebruikt, voegde Turk op app Shop My Shelf wat van Swifts producten toe, en zijn we erachter gekomen aan welke lipstick de zangeres haar rode kleur te danken heeft: de Nars Velvet Matte Lippotlood in de kleur Dragon Girl. Het product heeft talloze optredens, shoots en rode lopers gezien.

Hoewel je normaal van lippenstift gewend bent dat je thuiskomt met droge vellen op je lip, is dat bij deze anders: de formule is op zo’n manier ontworpen dat hij niet uitdroogt, en een romige textuur krijgt door de verzachtende bestanddelen. Dag, dag, crusty lippen. Het potlood is rijk aan kleurpigmenten en levert je een matte finish op. Ook leuk: door siliconen blijft de kleur extra lang zitten. Voor nog geen drie tientjes is het potlood helemaal van jou.

delen
Florence David Richard

Florence David Richard is tekststagiair bij &C en een negentienjarig jonkie. En ja, David Richard is een achternaam. Ze is afkomstig uit het mooie Twente, maar heeft het accent daar achtergelaten (denkt ze zelf). Ze slurpt chai lattes weg alsof haar leven ervan af hangt en laat de zon – iets te – sterk haar humeur bepalen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen