Wil je hebben: dit is dé lipliner die Hailey Bieber gebruikt voor de strawberry girl look

Beauty

Wil je hebben: dit is dé lipliner die Hailey Bieber gebruikt voor de strawberry girl look

Meike van Zandvoort
Door

Meike van Zandvoort

Gepubliceerd op

4 september 2023 om 12:00

Gepubliceerd op

4 september 2023 om 12:00

Eerst de strawberry girl look (mede) een trend maken, daarna je eigen lipproducten uitbrengen om 'm na te kunnen maken. Het was een slimme zet van Hailey Bieber. Behalve dat ze er geen lipliner bij uitbracht. Gelukkig weten we nu eindelijk welke lipliner Hailey dan wél gebruikt. Doe er je voordeel mee.

En het is eens niet een ontiegelijk duur product, maar eentje die wél te betalen is. Vinden we fijn. 

Zomer in je bol Dat de zomer bijna voorbij is – ja, echt, 't is al september –, betekent niet dat er een einde hoeft te komen aan fijne, simpele make-up looks als de strawberry girl look. En dat is maar goed ook, aangezien Hailey Bieber nu pas op haar TikTok heeft laten zien hoe ze haar lippen doet voor deze trend. Vooruit, één van de producten is van haar eigen merk Rhode. Geld moet rollen, ook voor Hailey. Ze gebruikt de Rhode lipgloss met de naam 'strawberry glaze' om haar lippen in te vullen, maar om ze te omlijnen gebruikt ze een lipliner van slechts 5,50.

Liplinen maar Hailey Bieber gebruikt de NYX Slim Pencil in de kleur Nude Truffle, wat een goede kleur is om je lippen de illusie van volume te geven. Plus, je loopt dan niet met vuurrode wangen én knalrode lippen rond. De focus moet liggen op een van de twee. Balans, noemen we dat. 

Lees ook: Waarom je mascara aan het eind van de dag onder je ogen zit Mocht je die Nude Truffle tint niet zien zitten, dan is de lipliner nog in 24 andere kleuren verkrijgbaar. Heb jij effe geluk. Door lipliner blijft je lipgloss namelijk langer zitten en het zorgt voor een intensere kleur. Kopen die handel.

delen
Meike van Zandvoort

Meike van Zandvoort (2000) is tekststagiair bij &C en schrijft omdat ze verder voor geen meter kan rekenen. Ze aait elke kat die ze op straat tegenkomt, is verslaafd aan mooie notitieboekjes en wordt het allergelukkigst van een blauwe lucht.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen