Dag gedoe: dankzij déze online tool koop jij nooit meer de verkeerde kleur foundation

Beauty

Dag gedoe: dankzij déze online tool koop jij nooit meer de verkeerde kleur foundation

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

2 november 2023 om 10:00

Gepubliceerd op

2 november 2023 om 10:00

Ben je het ook zat om uren te verspillen aan het zoeken naar de juiste kleur foundation, alleen om later te ontdekken dat de kleur er in natuurlijk licht helemaal anders uitziet? Goed nieuws: Findation.com biedt de ideale oplossing.

Findation is een wereldwijd project dat in 2012 van start ging en 's werelds grootste bruikbare database van overeenkomende foundationkleuren heeft opgebouwd. Hoe 't werkt? Het enige wat je hoeft te doen is twee foundationkleuren invoeren die je gebruikt en waar je tevreden mee bent, en de website zal je vervolgens aanbevelingen doen voor meerdere andere merken die dezelfde tint bieden voor jouw huidskleur. Hierdoor hoef je niet meer naar een fysieke winkel om elke afzonderlijke foundation op je hand of kaak uit te proberen. Geweldig.

Van wat we hebben gezien, hebben ze een indrukwekkende lijst van merken in hun assortiment, van luxemerken zoals Burberry en Giorgio Armani tot betaalbare opties zoals Maybelline en Rimmel.

Dus, als je genoeg hebt van je huidige foundation of concealer, op zoek bent naar een betaalbaar alternatief of een andere formule wil proberen voor een nieuw seizoen, waarom zou je Findation dan niet een kans geven? Je kunt kiezen tussen een dewy of matte finish, volledige dekking of lichte formules, en er is voor elk budget wel iets te vinden. Kortom, Findation is de ultieme matchmaker voor foundation. Het is tijd om afscheid te nemen van foundation-flops en hallo te zeggen tegen de perfecte teint. Eindelijk.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen