&Chantal
&Chantal volgende week
&C new in store
&C nummer 8: Slapen
Tussendoortje
5 x BabyclichΓ©s
Ode aan
Johnny de Mol
#ididnotwakeuplikethis
Kimberly Fransens
shopping
Vette verse sneakers
Showtime
Annet Raket x Hudson's Bay
Exclusief
Chantal vertelt over haar zwangerschap
Tussendoortje
Meghan Markle stopt met Suits
shopping
To the max
Hanneke Hendrix
Doorslapen
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #42
Vrouwengelul
Je bent een sukkel als je naaktfoto's st...
shopping
10x puffer jackets
&C Magazine
Lil' Kleine is jarig
shopping
Amore
Newsflash
BREAKING: Chantal Janzen is zwanger
Icons
Sophie Turner
Newsflash
H&M x Erdem: de beelden
Nu in &C Magazine
Man, man, man
shopping
Kek bikerjack
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. β€Ί
  3. Tussendoortje
  4. β€Ί
  5. Bericht van je favoriete celeb
Tussendoortje

Bericht van je favoriete celeb

Muren volgeplakt met posters, een dekbedovertrek, een mok en als je écht mazzel hebt ook een handtekening van je idool. Maar anno 2017 kun je je held lang niet meer alleen op de muur plakken met muurkauwgom, met een nieuwe app kun je zelfs een videoboodschap van je opperheld in de wacht slepen. 

06-10-2017 21:00
Getty Images

Er is een nieuw platform in digiland neergestreken die het mogelijk maakt voor fans om eindelijk een persoonlijke videoboodschap te ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld Marco Borsato een liefdeslied voor je moeder laten zingen of Dries Roelvink laten dichten voor je oma. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zo werkt het
Begin bij het begin en zoek een artiest middels de zoekfunctie op de website. Kies of je een boodschap wilt kopen of mee wilt doen met een winactie. Vervolgens vul je jouw unieke videoverzoek in en dan is het wachten op een reactie. 

De sterren zelf
Speciaal voor de artiesten is een eigen Fantube app ontwikkeld. Middels deze app krijgt de artiest een melding van een nieuw verzoek. Daarbij staat een foto van de persoon voor wie de videoboodschap is en wat basisinformatie (zoals de reden van de boodschap). Vervolgens kan de ster supersimpel een leuke videoboodschap inspreken (of dichten) met de eigen telefoon. De ster kan ervoor kiezen om een vast bedrag te vragen voor de video, een video middels een veiling te verloten of  een giveaway te verloten. 

Goed doel
Nu horen we je denken: wat gebeurt er met al dat geld dat de artiest hiermee verdient? De artiest krijgt geld voor deze video's, maar elke artiest heeft een eigen stichting of goed doel gekozen waar dit geld naar toe gaat. Je helpt dus niet alleen tante Rien of je zusje aan the time of her life, maar steunt ook een goed doel. 

Nikkie Tutorials voor haar fan

Meer lezen